Pánske jarné bundy a kabáty 2014

Pánske jarné bundy a kabáty 2014

25. marca 2014, jarné bundy, pánske jarné bundy, pánske kabáty, trendy bundy, duffle coat, parka

Sponzorovanej odkazy:

Tento rok sa moje ženské oko bude obzvlášť kochať. V móde sú kabáty, bikerské bundy i ľahko opráskané bundy v heritage štýle. Pánska móda vyžaruje ležérnosť a rádoby nevyumelkovaný štýl. Hoci vyzeráte veľmi módne a „in,“ nemusíte vynaložiť veľkú snahu. Jarné bundy a kabáty k tomu tiež vo veľkej miere prispejú. Odvážite sa do klasického trenčkotu? Vyskúšate športové bombery alebo sa budete držať džínsovej bundy? Trendy jarné bundy a kabáty už sú v každom obchode.

Elegán na prvý pohľad – pánske kabáty

Priznajme si, dámy, že pohľad na muža v kabáte má niečo do seba. Aj keď elegantný štýl obliekania nejde každému, v ponuke sú kabáty, ktoré rozhodne elegantné obliekanie nevyžadujú, ale aj tak dodajú mužovi akúsi skrytú iskru. Bez ostychu sa túto jar oboznámte s trenčkotmi či klasickými jednoradovými kabátmi.

V móde sú tiež stále duffle coat a kabáty pod kolená.

Denim späť! Džínsové pánske bundy

Návrat džínsoviny zaznamenal asi každý. Hoci v podstate nikdy neopustí predajné pulty, vždy v ľahkých vlnách jej intenzita obľuby opadne. U džínsov sa menia iba strihy, kdežto džínsové bundy sa buď nosia alebo nenosia. Jar 2014 „džísky“ víta s nadšením. Priestor dostáva klasika – teda tmavá a svetlá džínsovina a zároveň sa môžeme tešiť z odrbaných džínsových búnd alebo z „plesňových“ búnd.

Parka je stále trendy

V dámskej i pánskej móde sa počas jari budú opäť nosiť obľúbené parky. Ak chcete tento super kúsok nosiť viac, než jednu sezónu, kúpte si parku dva v jednom. Až príde teplejšie obdobie, jednoducho spodnú vrstvu odopnete.

Pre slnečné jarné dni sa perfektne hodí uvoľnený športový štýl. Skúste napríklad bundy bomber. Tento rok sa dočkajú originálnych vzorov i materiálov.

Jarné kolekcie ponúkajú trenčkoty, džínsové bundy, biker bundy i populárne parky. Akú bundu či kabát budete nosiť tento rok vy?

Zdroj: www.asos.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie.