H & M Spring collection v bohemian štýle

H & M Spring collection v bohemian štýle

7. apríla 2014, HM spring, jarná kolekcia HM, trendy HM

Sponzorovanej odkazy:

Boho-chic si získal naše srdcia. Uvoľnený štýl, ktorý necháva vyniknúť individualite a zároveň v sebe nesie romantické prvky. Aká by mohla byť jarná kolekcia módnej značky H & M? Áno, nesie sa v duchu Boho a my si môžeme užívať hrátky s módou. Priehľadné blúzky, strapce a vzory.

Nová kolekcia značky H & M je akosi mystická a omamná. Kombinácia jemných materiálov s materiálmi ako je semiš vytvára efektívny kontrast. Dozdobenie outfitu mohutným pásikom ho len graduje. Aj taká je bohemian kolekcia H & M. Oblečte semišové kraťasy, vzdušnú blúzku a členkové topánky. Vytvoríte ležérny a zároveň štýlový outfit.

Baví mňa využitie strapcov, ktoré prechádzajú celou kolekciou. Umiestnenie na blúzkach niekedy pripomína ony slávne strapce zo závesov našich babičiek. Pôsobia roztomilo a zároveň nenarušujú celkovú koncepciu košele.

Zaujala ma predovšetkým táto biela sukienka zdobená mimo štrasových strapcov tiež ďalšími aplikáciami. Ako by asi vyzerala v kombinácii s koženkovou bundou, hovorím si. Otvorím detail obrázku a ponúka sa mi nečakaná kombinácia s trikom s pruhmi. Nie je to jedinečná inšpirácia? Skombinovali by ste vy takúto sukienku so štrasovými strapcami?

Ale späť k blúzkam. Sú priehľadné, s výstrihmi, zdobené strapcami aj volánikmi – sú sexy a ženské.

Boho štýl je hippies?

Bohemian štýl vyjadruje osobnosť človeka, a tak aj keď sa môžeme inšpirovať jednotlivými modelmi od značky H & M, nájdime si v nich skôr svoje vlastné kombinácie, ktoré nám perfektne sadnú a vyjadria našu individualitu.

Dôležitý je dôraz kladený na detail. Medzi tie najvýraznejšie patria pochopiteľne doplnky. Jarná kolekcia H & M prináša širokú ponuku pásikov, náušníc, prsteňov i náhrdelníkov a predovšetkým tiež extravagantnej o­buvi.

V jarnej kolekcii H & M prevažujú vzdušné blúzky, slim nohavice v rôznych prevedeniach, objavuje sa ako trendy materiál semiš a veľký priestor sa dostáva módnym doplnkom.

Zdroj: www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.