Kolekcia plná hitov jari / Ann Christine jar 2014

Kolekcia plná hitov jari / Ann Christine jar 2014

11. marca 2014, kolekcia, kolekcia jar 2014, Ann Christine, dámske oblečenie, jar 2014, trendy oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Zdá sa, že táto jar má iba dvoch hlavných aktérov. Sú nimi biela a čierna farba. Táto dvojica kraľuje nespočetným kolekciám obľúbených značiek a podľa všetkého sa bez nich na jar 2014 nezaobídeme. Pri pohľade na jarnú kolekciu značky obľúbenej hlavne u mladých Ann Christine je jasné, že ani tu sa návrhári vplyvu nestarnúcej čierno-bielej kombinácie nevyhli. Je zaujímavé sledovať, ako si značky s touto zdanlivo obyčajnou dvojicou dokázali všemožne vyhrať a vytvoriť kúsky, ktoré zaujmú na prvý pohľad.

Kolekcia Ann Christine pre jar 2014 sa drží najnovších trendov a nevynechala snáď jediný hit novej sezóny. Vďaka tejto značke sa tak môžete od hlavy až k päte obliecť do štýlu a byť za hviezdu! Kolekcia ďalej ponúka napríklad denimové kúsky. Ako môžeme v lookbooku vidieť, nie je problém obliecť sa do tohto materiálu od hlavy až k päte. Jeansami a denimovou bundičkou túto sezónu rozhodne nič nepokazíte!

Ďalším často sa objavujúcim a neprehliadnuteľným trendom sú prúžky. Inde sme mali šancu vidieť predovšetkým nohavice s vertikálnymi prúžkami vytvárajúcimi dojem nekonečných gazelých nôh, u Ann Christine vsadili okrem nich aj na pruhovanú minisukňu. Sukne sú vôbec veľmi obľúbeným prvkom v novej kolekcii Ann Christine. Nechýbajú očakávané kožené sukne v zaujímavých prevedeniach s krivým zipsom alebo lemom pripomínajúcim čip­ku.

Motorkárske bundičky z falošnej kože taktiež obsadili na pultoch obchodov mnohé miesta a radia sa k absolútnym must-have kúskom pre jar 2014. Ann Christine ponúka aj trochu originálnejšiu variantu v podobe koženej vesty.

Ako je vidieť, tohtoročná jar nám na módnom poli žiadne veľké prekvapenie nechystá. Vládne klasika a jednoduchosť korenená športovým štýlom a štipkou rocku. Nič odvážneho, skôr stávka na pohodlie. Rozjasňujúcim prvkom potom môžu byť napríklad tričká s nápismi, alebo topy á la športové dresy.

Zdroj: www.annchristine.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.