Nová kolekcia Mohito vsádza na čierno-bielu klasiku

Nová kolekcia Mohito vsádza na čierno-bielu klasiku

19. marca 2014, nová kolekcia Mohito, Mohito SS14, trendy 2014

Sponzorovanej odkazy:

Obchody Mohito lákajú v novej kolekcii na toľko obľúbenú kombináciu športového a elegantného štýlu. Mohito nehľadá žiadne výrazné inovácie ani sa extrémne nezameriava na trendy. Hoci sa značka drží aktuálnych trendov, zachováva si súčasne svoj ​​štýl. Nová kolekcia sa vyznačuje neprehliadnuteľným zaradením bielej a čiernej farby. Strihy sa držia skôr jednoduchosti a stále sa vsádza na kombinácie rôznych materiálov.

Čierna a biela ako základ šatníka

Tieto dve farby sú už niekoľko rokov považované za stálice našich skríň a šatníkov. Biela dominuje prevažne letným dňom a čierna je kráľovnou farieb po celý rok. Možno sme sa obmedzili až príliš na využívanie iba dvoch základných farieb. Rozmanitosť výberu je pritom tak široká a môže mať vplyv na každý z našich dní. Kto tvrdí, že sa neoblieka podľa nálady, si neuvedomuje, ako farby ladia s našou povahou i každodenným rozpoložením. Ako nás naladí kolekcia Mohito jar / leto 2014?

Využitie čiernej farby sa objavuje v kontrastoch alebo naopak dostáva priestor „celočierna“ kombinácia outfitu. Bielu farbu najlepšie dozdobí zlatá, ktorá bude dominovať v nejednej kolekcii svetoznámych značiek. Mňa nadchli dámske topánky na širokom podpätku zdobené zlatými páskami. Perfektne doplnia akýkoľvek outfit, či už jednofarebný alebo kombinovaný z viacerých farieb.

Strihy v novej kolekcii Mohito

Začnime u sukní. Trendy velia oživiť skladané sukne do „áčka“ aj sukne s vyšším pásom. Navyše sa medzi top kúsky sezóny dostávajú tiež puzdrové sukne tesne pod kolená – a tak nesmie žiadna z nich v novej kolekcii Mohito chýbať.

Stále si môžeme tiež užívať nohavice so zníženým sedom. A opäť pôjde najmä o strihy kombinujúce športový a elegantný štýl.

Na záver sa pozrieme na šaty. Áno, tie budú naozaj mini s najrôznejšími detailmi a prestrihmi. Na druhú stranu, prečo nie. Využiť môžeme ponuky legín a úzkych nohavíc. Možno sa nám z niektorých podarí vykúzliť sexy top na večer.

Zdroj: www.mohito.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.