Rozmanitá jarná kolekcia v podaní značky Reserved

Rozmanitá jarná kolekcia v podaní značky Reserved

10. marca 2014, Reserved, dámske oblečenie, Reserved jar 2014, jar 2014, jarná kolekcia, dámska kolekcia, trendy jar 2014

Sponzorovanej odkazy:

Rovnako ako je jar rozmanitá svojimi farbami, je nemenej rozmanitá aj nová kolekcia značky Reserved. A kto by nemal rád možnosť širokého výberu? Keď vás neoslovil jeden trend jari 2014, môžete si u Reserved vybrať zo spústy iných. A okrem toho, že tu nechýbajú hlavné hity novej sezóny, sa môžete tešiť na oblečenie zvýrazňujúce jemnú ženskosť a eleganciu. Kolekcia Reserved pre jar 2014 skrátka patrí k tým veľmi podareným a nie je teda dôvod sa na ňu nepozrieť pekne zblízka.

Ak sa vám rovnako ako mne zdalo nadmerné užívanie čiernobielej kombinácie vo väčšine jarných kolekcií trochu jednotvárne až nudné, budete zrejme Reserved potešení. Nešetrí sa tu farbami ani najrôznejšími potlačami a vzormi a skvele tak pôsobí kolekcia ako celok, ale aj jej jednotlivé kúsky. Máte chuť sa obliecť do bodiek, kociek, kvetov, alebo napríklad hadej kože? Kolekcia Reserved dokáže vaše módne chúťky skvele uspokojiť!

Začneme poporiadku, a to kabátmi a bundami. Tu nás žiadne veľké prekvapenie nečaká, naopak sa Reserved drží obľúbených kúskov novej sezóny – džínsových bundičiek a kožených rukávov. Ak ste cez zimu stavili na hrejivú parku, môžete si dopriať aj jej jarnú variantu. Úžasne potom vyzerá kabát zdobený aztéckymi vzormi.

K jari patria aj ľahké svetríky. Tie od Reserved zdobia prevažne najrôznejšie nápisy, prúžky a srdiečka v mnohých prevedeniach. Svoje miesto si našli aj úplne jednoduché svetríky v jednej farbe, vedú tie neutrálne.

Úplne neprehliadnuteľne pôsobia v kolekcii mikiny. Nápisy, symboly, kvetinové vzory a samozrejme čísla sú tým, čo ich robí zaujímavými. Ak máte pocit, že mikina sa hodí len k rifliam, Reserved vás rýchlo vyvedie z omylu. Obliecť ich totiž môžete rovnako aj ku koženým legínam, kraťaskom alebo i tylovej sukni. Hlavné je nebáť sa vyskúšať niečo nové a originálne!

K jari neodmysliteľne patria aj sukne a šaty, ktoré majú v zime možno trochu menšiu obľubu, avšak s teplejším počasím prichádza ich pravý čas. Ako je vidieť, tento rok sa nezaobídete bez sukne z umelej kože. Reserved si obľúbilo aj sukne do áčka a puzdrové sukne zvýrazňujúce ženské krivky. U šiat vedie jednoduchá elegancia a skôr tmavšie odtiene šedej a čiernej.

Zdroj: www.reserved.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.