Štýlová kolekcia CCC pre mužov - jar 2014

Štýlová kolekcia CCC pre mužov - jar 2014

25. februára 2014, pánske topánky, pánske topánky jar, CCC obuv, topánky CCC

Sponzorovanej odkazy:

Slnečná Kalifornia – Los Angeles. Mesto nabádajúce k štýlovému obliekaniu aj životnej filozofii. Práve do týchto miest architektonických stavieb a do tieňov paliem sa uberá nová reklamná kampaň CCC. Obuv dostáva značný nádych elegancie, dokonca aj dámska kolekcia sa nesie v duchu pánskeho elitného štýlu oxfordek a jazzových topánok. Páni tento rok vkročia do leta naozaj elegantne a zároveň veľmi ležérne. Kolekcia pre mužov je pojatá moderne a ležérne, poďme sa na ňu pozrieť.

Kožené poltopánky sedia perfektne k obleku, ale dostáva sa im aj širšieho využitia a môžeme pomocou nich vytvoriť pohodlný formálny outfit. Tieto topánky sú ponúkané pod značkou lasocka a zakladajú si na vyššej kvalite. Poltopánky na šnurovanie s mierne zdvihnutou a zámerne „okopanou“ špičkou musíte rozhodne vyskúšať.

Myslíte si, že sa vám k ničomu nehodia? A čo chinos nohavice? Keď sa ohrnú k členkom, vyzerajú naozaj štýlovo. K nim by som volila športovejší typ poltopánok. Naopak k tmavým slim džínsom si pokojne kožené elegantné poltopánky dovoliť môžete.

Končiaca zima nabáda k obutiu členkových kožených topánok alebo tenisiek. Oba typy sú do novej jarnej kolekcie zaradené. Priestor dostáva aj túto sezónu semiš a práve na členkových teniskách alebo poltopánkach sa s ním môžeme stretnúť.

Tenisky celkovo budú v pánskej kolekcii CCC zaujímať dôležité miesto. Nechýbajú klasické modely jednoduchého strihu v čiernej farbe. Na druhú stranu s prichádzajúcou jarou rastie aj túžba po farbách a kontrastoch. Tenisky CCC sú presne také – farebné, výrazné, navzájom kontrastné a zároveň pohodlné.

Jarná kolekcia CCC teda ponúka elegantnú aj voľnočasovú obuv so zameraním na trendy a dizajn. Dôraz je kladený zároveň na pohodlie a štýlovosť. Zlákalo vás slnečné podnebie Kalifornie k návšteve predajní CCC? Ponuka je pomerne široká a jednotlivé typy obuvi dávajú dobrú možnosť výberu.

Zdroj: www.ccc.eu

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.