Neuveriteľný výber - topánky jar 2014 od značky CCC!

Neuveriteľný výber - topánky jar 2014 od značky CCC!

24. februára 2014, jarná obuv, CCC, dámska obuv, jar 2014, baleríny, balerínky, lodičky, čižmy, jarné čižmy, tenisky, členková obuv, poltopánky, trendy obuv, plátená obuv, topánky na podpätku

Sponzorovanej odkazy:

Obuvnícka značka CCC, ktorá sa na Slovensku teší veľkej obľube, a to predovšetkým vďaka svojmu viac než dostatočnému výberu produktov, ale aj vďaka svojim priaznivým cenám, už má pre svoje stále i nove zákazníčky pripravenú kolekciu dámskych jarných topánok pre sezónu 2014. Návrhy topánok ma zaujali tak ako zakaždým. Nikdy ma nesklamú a myslím si, alebo skôr dúfam, že je medzi nami viac takých žien, ktoré nedajú na topánky od CCC dopustiť. A hlavne predajne CCC! To je pastva pre oči. Nikdy neviem, kam skôr pozrieť a všetko okolo mňa by som si chcela odniesť domov. To je podľa môjho názoru ten správny prístup.

Prvým adeptom na správne jarné topánky pre dámy sú jednoznačne balerínky. Konečne! Po dlhej zime do nich môžeme skočiť. Je pravda, že nám musí vyjsť počasie, pretože v obľúbenom jarnom daždivom počasí to balerínkam moc nepristane. CCC svoje balerínky pojala klasicky a možno mnohé z vás ani neprekvapí, ale ani neurazí.

Tiež lodičky tu majú svoje zastúpenie. Ženy milujúce chôdzu na podpätkoch si tu prídu na svoje. Lodičky sú pripravené s mašličkami, bez špičky, na platforme alebo s prackou. Prejavujú sa na nich snáď všetky možné motívy. Hodia sa ako do spoločnosti, tak aj na bežné nosenie.

Veľmi pekné kúsky zahrňujúceho tiež poltopánky. Možno niekoho z vás iritujú a pripomínajú vám obuv vašich babičiek, ale verte alebo nie, z tohto druhu obuvi sa dá vytvoriť niečo dokonalého, čo vašej nohe padne ako uliate. Poltopánky sa dajú nosiť k šatám, sukniam, nohaviciam aj k šortkám. To je napríklad ich úžasná vlastnosť. Sú flexibilné a hodia sa do každej spoločnosti.

Takzvané tenisky a plátené topánky CCC mi hneď vykúzlili úsmev na tvári. Sú tak farebné! Dámy, tak takto sa víta jar! S bodkami, hviezdičkami, prúžkami, cvokmi a cvočkami, retiazkami, číslami, … Až vám z toho ide hlava okolo!

Ale úplne najviac ma nadchli členkové topánky CCC. Presne tento typ obuvi bude tohtoročnú jar 2014 veľmi trendy. Ľahká topánka na šnurovanie alebo len s postranným zipsom. Príjemné na nosenie a hlavne skvelo vyzerajúce na nohe.

A úplne nakoniec sú tu čižmy. Možno si hovoríte, že na čižmy už je na jar celkom teplo, ale tu sa jedná o jarné čižmy. Nie sú už tak teplé ako tie zimné, nie sú doplnené hrejivým kožúškom a hlavne sú vyrábané z priedušného materiálu, preto sa vám v nich noha nezapotí.

Zdroje: www.ccc.eu

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.