Nová plus size móda Mango nesie názov Violeta!

Nová plus size móda Mango nesie názov Violeta!

17. februára 2014, plus size, Violeta, väčšie veľkosti, Lindex, H & M, šaty, zvieracie vzory, Mango, plus size móda, Robyn Lawley, jar 2014

Sponzorovanej odkazy:

Že ste o tom ešte nepočuli? To ste ani nemohli, pretože španielska značka Mango vyrazila na trh s plus size módou, ktorú nazvala Violeta, len nedávno. Nechala sa inšpirovať od iných známych značiek ako je H & M alebo Lindex, ktorých plus size móda je veľmi populárna a online predaj začala vo Veľkej Británii 15. januára 2014 a v obchodoch siedmich krajín, kde má Mango svoje najväčšie zastúpenie: Francúzsko, Nemecko, Taliansko, Holandsko, Turecko, Rusko a Španielsko. Bohužiaľ medzi tieto krajiny nepatrí Slovenská republika, ale stále je tu online predaj.

Prvou modelkou kampane Violeta sa stala krásna austrálska modelka väčších veľkostí Robyn Lawley. Pri jej mierach 91–74–100 možno namietnete, že nemá o väčších veľkostiach ani páru, ale aj tak predstavuje oblečenie od veľkosti 40 až do 52, ktoré Violeta ponúka. Podľa môjho názoru je to dostačujúca škála na to, aby si plnoštíhle ženy mali z čoho vyberať.

Ponuka oblečenia je viac ako široká. Nájdete tu všetky druhy módnych kúskov od šiat cez nohavice až po tričká. Mango nerobí výnimky a drží sa hesla: „Všetkým rovnako“. Aj ceny sú potešujúce. Určite si za plus size módu nepriplatíte viac ako tí, ktorí nosia veľkosti S. Musíte ale počítať s ním, že ide o najhorúcejšiu novinku na trhu a zľavy sa dostavia až po čase.

Čo sa týka farieb, ktoré sú u plus size módy veľmi dôležité, Mango volilo zoštíhľujúcu čiernu, čisto bielu, pozornosť vzbudzujúcu červenú a dosť priestoru dalo tiež modrej. Mnoho módnych kúskov, nech sa jedná o šaty alebo blúzky, sa nesie v rôznych odtieňoch modrej farby.

Veľkú úlohu hrajú tiež vzory a motívy na oblečení. Vieme totiž, že niektoré zoštíhľujú a niektoré naopak pridávajú na kilogramoch. Mango si je toho vedomé, a preto používa striedmejšie motívy. Veľmi obľúbené sú tu zvieracie vzory, bodky a rafinované geometrické tvary, vytvárajúce dokonalé siluety tela.

Aj keď to k tomu tak úplne nepatrí, Violeta má vo svojej jarnej kolekcii 2014 tiež obuv, ktorá je však v klasických dámskych veľkostiach od 36 do 41. Na výber je tu z klasických sandálok, balerínok a lodičiek. Zrejme keď sa značka Mango rozhodla pre Violetu, tak si povedala, že to urobí so všetkým, čo k tomu patrí.

.

Zdroje: www.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.