Victoria 's Secret plavky 2014

Victoria 's Secret plavky 2014

31. januára 2014, Victoria 's Secret, Victoria Secret, Victoria' s Secret plavky, Victoria 's Secret plavky 2014, dámske plavky 2014, Candice Swanepoel

Sponzorovanej odkazy:

Január je mesiacom plným očakávania. Začína nová sezóna a módne značky odhaľujú svoje jarné kolekcie. O jednom takom očakávaní som už nedávno hovorila, bola to jarná kolekcia švédskej značky H & M, ktorá každoročne znásobí moju túžbu po jari. Avšak tu hneď nahradí, či skôr sa k nej pridá túžba po lete, pretože od januára je k dispozícii aj nová kolekcia plaviek Victoria 's Secret, ktorá v plavkách udáva trendy pre všetky ostatné značky, a preto si ju nesmieme nechať ujsť, ak na toto leto plánujeme zakúpiť nejaký ten nový kúsok.

Už niekoľkú sezónu je hviezdou reklamnej kampane plaviek Victoria 's Secret úžasná Candice Swanepoel a inak tomu nie je ani tento rok. Samotná Candice však túto skutočnosť neberie ako samozrejmosť, ale ako poctu: "Je to pre mňa nesmierna česť byť vybraná pre obálku katalógu plaviek VS. Fotenie plaviek je mojou najobľúbenejšou činnosťou ako VS anjelika a je úžasné vidieť ako celá tá naša vynaložená práca dá vzniknúť tak krásnemu katalógu. "Tentoraz túto juhoafrickú rodáčku môžeme na fotkách z katalógu nasledovať do luxusného a glamour mestečka Saint Tropez vo Francúzsku. Kampaň a zároveň aj celý katalóg s Candice nafotil Russell James.

Ku kampani vzniklo aj video, v ktorom vám kráska Candice Swanepoel a jej nemenej krásne kolegyne Alessandra Ambrosio a Gracie Carvalho odhalia svoje najobľúbenejšie trendy z tejto kolekcie.

A ako teda plavky Victoria 's Secret pre sezónu 2014 vyzerajú? Podľa VS budú trendy nasledovné: vykrojené časti, čipkované detaily, sexy šnurovanie, spony, korálky, volány, zvieracie potlače a čierno-biela kombinácia. Čo sa týka strihu, dôraz je kladený na siluetu, preto tiež tie vykrojené časti a diery, ale VS prekvapujú tiež trochu vyššími pásmi u nohavičiek a naopak hlbšími výstrihmi podprseniek a rafinovanými bandeau podprsenkami v štýle kratších bustier. Ako vždy sa dajú plavky namixovať podľa vašich chutí a vkusu nezávisle na veľkosti alebo type spodného a vrchného dielu.

Kolekcia je opäť rozdelená na rady podľa typu plaviek na Beach Sexy, Gorgeous Sexy, Very Sexy, Forever Sexy atď.

zdroj: http://photos.prnewswire.com/ … 0106/NY41144 , www.victoriassecret.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Beáta B.. Článok nájdete v kategórii plavky.