New Yorker Smog 2014 - na krídlach denimovej módy

New Yorker Smog 2014 - na krídlach denimovej módy

1. februára 2014, Smog jar 2014, kolekcia New Yorker 2014, pánska móda 2014, trendy jar 2014

Sponzorovanej odkazy:

Populárnu značku New Yorker netreba bližšie predstavovať. Úspešne sa snaží zaujať mladistvú generáciu originálnou módou, ktorá musí spĺňať rýchlym prúdom sa uberajúce módne trendy. Záplava nápadov, variácia strihov a motívov sa na nás valia každým dňom. Len sme vstrebali ponuku zimnej kolekcie, už si prezeráme modely z kolekcie jarnej. Pánska značka Smog po tlmenej vlne zimných trendov prežiari šatníkmi sviežu denimovú módu.

Pánske košele a džínsy

Klasika nestarne. Svoje o tom vedia klasické denimové značky, ktorých kolekcie pravidelne zahŕňajú rôzne variácie džínsov a pánskych košieľ. Pre značku Smog toto spojenie nie je až tak typické. Väčšinou sa snažia ohromiť svojich priaznivcov niečím na prvý pohľad výraznejším. V jarnej kolekcii vytvára z mladého muža charizmatického gentlemana so šibalským pohľadom. Snáď trochu zvláštne prirovnanie, ale presne tak na mňa nová kolekcia Smog pôsobí. Nesie v sebe vyššie spomínané prvky klasiky a zároveň im dodáva mladistvý ležérny rozmer. Tmavé džínsy a kockované košele – to bude kombinácia číslo jedna. Outfit je možné doplniť o kardigan alebo koženú bundu a jednoduchý (ale pôsobivý) outfit je na svete.

Ak nepatria košele práve medzi vaše obľúbené kúsky, určite neprehliadnite jednoduché basic tričká s gombíkmi. Od tlmených farebných tónov sa presunieme k výraznej palete farieb, čo bude určite príjemná zmena. Aj keď vonku začne poriadna zima, budeme sa môcť tešiť na prežiarené šatníky pomocou jarných kolekcií.

V kolekcii Smog jar 2014 dominujú tmavé džínsy bez vyblednutia. Na druhú stranu sa objavujú aj džínsy svetlé s výrazným vyšisováním alebo džínsy zámerne potrhané. Skvelý kontrast vznikne v kombinácii džínsov s dierami, kockovanej košele a športového saka – ležérne a charizmatické.

Zavítate do obchodov New Yorker prezrieť si novú kolekciu Smog 2014? Zaiste neodídete s prázdnou!

Zdroj: www.newyorker.de

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie.