Párty vysoké podpätky - Silvester sa blíži!

Párty vysoké podpätky - Silvester sa blíži!

30. decembra 2013, párty podpätky, vysoké podpätky, topánky na vysokom podpätku, lodičky na párty

Sponzorovanej odkazy:

Tieto krásavice si často ukrývame v temnej časti botníku, kde vyčkávajú na svoju oslavnú chvíľu. Extra vysoké podpätky, ktoré nesmú chýbať na silvestrovskom večierku (ak ho teda zrovna netrávite pod holým nebom na horách). V tomto smere je k nám tento rok počasie zhovievavé, a tak si môžeme dovoliť lodičky na vysokom podpätku i otvorené členkové topánky. Priznajme si, že z oslavy nás povezie taxík a niekoľko minút sa aj v chladnom počasí vydržať dá. Pre krásu sme stále ochotné trpieť – áno, sme ženy a prajeme si byť krásne. Vysoké podpätky, či už s tým niekto súhlasí a niekto nie, skrátka podčiarkujú siluetu a napomáhajú k perfektnému celkovému efektu. Tak ktoré vyhrajú?

Vyberám z ponuky bežne dostupných značiek. Pozrieme sa teda na predajné regály značky Zara, zavítame aj k Baťovi a nevynecháme ani ponuku obuvi CCC.

Zara ukrýva v kolekcii jeseň /zima exkluzívne kúsky. Topánky na vysokom podpätku dosahujú výrazného módneho dizajnu a vo väčšine z nich je možné aj vcelku pohodlne chodiť (vyskúšala som). Stráviť v nich celý deň by síce najpríjemnejšie pre netrénovanú nohu nebolo, ale na večierky sa hodia perfektne. Návrhári si naozaj perfektne pohrali s trendmi, a tak nechýba zdobenie v podobe zlatých spôn, šnúrok, využitie sieťoviny… Obľuba úzkeho podpätku je tak silná, že v žiadnej kolekcii nesmie chýbať. Na druhú stranu trendy sú trendy, preto Zara zaradila do výberu obuvi aj tie so silným podpätkom.

CCC má v ponuke vždy topánky na extrémne vysokom podpätku. Väčšinou sa tiež stretneme s veľkým výberom farieb, šírky podpätku a rozmanitými tvarmi špičky. Aj CCC sa pohráva s voľbou materiálov. Veľkou výhodou je cenová dostupnosť mnohých lodičiek a nevýhodou fakt, že niektoré z modelov sú pomerne nepohodlné.

A na záver Baťa. Aktuálna ponuka sľubuje originálne topánky na vysokom podpätku za príjemne nízke ceny. Čas výpredajov je totiž tu a Baťa so zľavami rozhodne neváha.

Členkové topánky na podpätku v tradičnej čiernej farbe sú zdobené kamienkami a na párty sa skvele hodia. Alebo radšej zvolíte obuv, ktorá má aj v prednej časti vyvýšenú platformu? Stáva sa tak pochopiteľne aj pohodlnejšou.

Nezabudnime na zlatú – kované špičky sú stále veľkým trendom.

Zdroj: www.bata.cz , www.ccc.eu , www.deichmann.com , thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.