Pustite sa do toho! - Plus size a oversize kabáty

Pustite sa do toho! - Plus size a oversize kabáty

30. decembra 2013, nadmerné veľkosti, móda pre plnoštíhle, plus size, dámske kabáty pre plnoštíhle, Lindex, Asos, H & M, Zara, dámske kabáty, oversized, oversize kabáty, plus size kabáty, plus size móda, zľavy

Sponzorovanej odkazy:

Stále mi ešte nepríde, že zima udrela v plnej sile, ale kabáty sú stejnak potrebné. Vlezlé počasie, hmla a tma nás núti zaliezť do tepla či sa poriadne obliecť. Pre všetkých, ktorí sa môžu pýšiť plnými tvarmi, sú tu plus size kabáty, ktoré sa vyrábajú vo väčších veľkostiach a pre všetkých, ktorí plus size kabáty nepotrebujú, ale chcú si dopriať tak trochu inú módu, sú tu kabáty oversize.

Aj pre tých, ktorým sa cez kožu nerysujú kosti, je tu móda. Neznamená to, že keď máte pár kíl naviac, tak by vás mali módne značky odrezať a strániť od ostatných. Plus size kabáty sú to pravé pre vás. Pozrite sa napríklad na ponuku internetového obchodu Asos. Aj keď sa jedná o zahraničný webový portál, poštovné je po celom svete zadarmo a vy teda ušetríte. Niekedy dokonca viac ako u nás na Slovensku. A nezabudnite tiež na to, že po Vianociach sa chystajú veľké zľavy. V mnohých prípadoch sú po-vianočné zľavy oveľa vyššie ako tie predvianočné. Niektorí predajcovia vyšli so zľavami na trh už teraz a chcú tak využiť predvianočnej nákupnej horúčky.

Aj keď sa to možno niektorým ľuďom pletie, tak oversize kabáty sú úplne niečo iné než tie plus size. Oversize kabáty nájdete v malých veľkostiach ako S alebo M, ale keď si ich oblečiete na seba, bude vám pripadať, ako keby vám boli pri najmenšom o dve čísla väčšie. Skvelú ponuku má, okrem už spomínaného internetového e-shopu Asos, tiež známa značka H & M. Oversize kabáty pôsobia veľmi ležérne a nezbedne. Zakryjú nedostatky a podčiarknu prednosti. Majú veľa skrytých výhod, medzi ktoré patrí napríklad ich ojedinelosť.

Potom tiež módna značka Lindex, ktorú si väčšinou predstavujeme v spojení so spodnou bielizňou či plavkami. Lindex má svoj osobitý štýl a to platí aj o oversize kabátoch. Konzervatívna čierna a sivá sú farbami, ktoré tu hrajú hlavnú úlohu. Určite si v nich ale nebudete pripadať ako šedá myška.

A tiež obľúbená značka Zara, ktorá podľa mňa s oversize kabátmi vyhrala na plnej čiare. Neskutočné množstvo farieb a strihov, až vás z toho budú oči prechádzať. Oversize kabáty Zara sú presným prototypom, ako by mala správna a trendy oversized móda vyzerať. Možno vám budú pripadať kabáty tak trochu unisex, ale robí to skutočne len tá veľkosť, ktorá na drobnom ženskom tele vyzerá komicky. Ak sa vás bude niekto pýtať, prečo ste si požičali kabát po dedovi, tak ho so vztýčenou hlavou ignorujte.

Zdroje: www.asos.com www.lindex.com www.hm.com www.zara.com www.polyvore.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.