Kolekcia TOMORROW by Emma Lundquist pre Lindex

Kolekcia TOMORROW by Emma Lundquist pre Lindex

5. januára 2014, Lindex, Emma Lindquist pre Lindex, TOMORROW by Emma Lindquist, dámske oblečenie, módni návrhári

Sponzorovanej odkazy:

Poslednou dobou sa stáva často, že aj pre obľúbené a dostupné značky navrhujú kolekcie celebrity alebo svetoví návrhári. Novú kolekciu pre značku Lindex však navrhla Emma Lindquist, ktorej meno vám najskôr povedomé nie je. Táto dáma má však veľký potenciál. Na Mercedes-Benz Fashion Week, ktorý sa tento rok konal v Štokholme, vyhrala návrhárske ocenenie značky Lindex za najlepší nápad a kolekciu. Výhrou nie je len 50 000 švédskych korún, ale aj možnosť navrhnúť kolekciu pre značku Lindex, ktorú Emma samozrejme využila.

"Je úžasné, že som dostala príležitosť spolupracovať so spoločnosťou Lindex. Tohtoročná jeseň je pre mňa nabitá novými zážitkami a skúsenosťami. Rozvinuli sme niekoľko návrhov z mojej diplomovej kolekcie a prepracovali ich pre výrobu. So všetkým, čo s tým súvisí. Je to obrovský rozdiel, navštíviť továrne v Turecku a vidieť dokončenú kolekciu, keď je človek zvyknutý robiť si všetko sám a ručne. Finálny výsledok bol jednoducho úchvatný, "hovorí Emma Lindquist.

Kolekcia TOMORROW by Emma Lindquist pozostáva z desiatich odevov s rôznymi potlačami. Pixelové a grafické vzory a čierno-biele kombinácie sú základom tejto kolekcie. Podľa autorky, nádejnej Emmy, je trojrozmernosť vzniknutá prekrývaním farieb a kombináciou potlačí tým, čo robí kolekciu zaujímavú a umožňuje jednotlivým kúskom sa zladiť.

Emma Lindquist dokazuje, ako sú študenti módneho návrhárstva kreatívni a originálni. Aj s pomerne obmedzenou paletou farieb, ktorá obsahuje v podstate len bielu, čiernu a modrú, dokázala vytvoriť naozaj neobyčajné modely. Nina Starcková, riaditeľka dizajnu značky Lindex, o mladých talentoch hovorí: „Nepracujú s rovnakými kritériami ako etablované značky, majú v sebe neskutočnú porciu slobody a medzi týmito študentmi je neuveriteľné množstvo úžasných talentov.“

Kúsky z kolekcie TOMORROW by Emma Lundquist si budete môcť zaobstarať od 27. Januára 2014 na stránkach www.lindex.com . Ak neradi zapadáte v dave, táto kolekcia bude pre vás to pravé!

Zdroj: www.lindex.com , TZ Lindex

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.