Hugo Boss predstavil pre jar 2014 hneď tri dámske kolekcie!

Hugo Boss predstavil pre jar 2014 hneď tri dámske kolekcie!

6. januára 2014, Hugo Boss, dámska kolekcia, jar 2014, jarná kolekcia, HUGO, BOSS, BOSS Orange, značkové oblečenie, luxusné oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Keď sa v roku 1930 dostala značka Hugo Boss do bankrotu, najskôr jej rovnomenný tvorca vôbec netušil, akej popularity sa jej dostane a ako dlhý život ju čaká. Dnes patrí táto nemecká značka k najobľúbenejším výrobcom parfumov a tiež dámskeho aj pánskeho oblečenia. Tento rok navyše oslávila už 90 rokov svojho pôsobenia a Hugo Boss je pre mnohých symbolom elegancie, dokonalých strihov a precíznosti.

Kolekcia BOSS jar 2014

Pri vytváraní dámskej kolekcie BOSS pre novú sezónu sa návrhári nechali inšpirovať surrealizmom a jeho jedinečným vnímaním reality. Výsledkom sú hravé kvetinové potlače, color-blocking a nekonvenčné siluety. BOSS si v tejto kolekcii pohráva s ilúziou, ako si môžete všimnúť napríklad u šiat s horizontálnymi prúžkami, z ktorých jeden pôsobí dojmom pásku. Rovnako ako surrealisti aj Hugo Boss tu odmieta hranice. Rúca bariéry medzi oblečením do kancelárie, voľnočasovým a večerným. V kostýme vo farbe polnočnej modrej môžete ísť na dopoludňajšiu poradu a rovnako tak v ňom zažiarite aj večer.

Kolekcia HUGO jar 2014

Heslom dámskej kolekcie HUGO pre jar 2014 je „späť k prírode“. Vzdušné materiály, jednoduchosť a čistota modelov, to sú jej hlavné oporné body. Hlavnú úlohu tu hrajú priesvitné materiály, voľné strihy, ale aj žiarivejšie potlače. Farebná paleta zahŕňa predovšetkým nebesky modrú, žltozelenú ale aj klasickú čierno-bielu kombináciu.

BOSS Orange jar 2014

Ako to vyzerá, keď sa Latinská Amerika stretne s ležérnosťou? To odhalíme v kolekcii BOSS Orange pre jar 2014. Kvety v štýle Fridy Kahlo či mayské chrámy zasadené do moderného prostredia boli tentokrát návrhárom inšpiráciou. Tu nemôžu chýbať etnické vzory, kvetinové potlače ani výrazné farby. Dopĺňajú potom džínovinu, military kúsky alebo športom inšpirované oblečenie. Máme tak jedinečnú možnosť obdivovať aztécku, majskú a Inco kultúru vo svetle klasického štýlu Huga Bossa.

Zdroj: TZ Hugo Boss

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.