Pánska móda pre jar 2014 podľa značky Hugo Boss!

Pánska móda pre jar 2014 podľa značky Hugo Boss!

4. januára 2014, Hugo Boss, pánske oblečenie, značkové oblečenie, Boss, Hugo, Boss Orange, Boss Green, jar 2014

Sponzorovanej odkazy:

Pri vyslovení mena Hugo Boss si veľa z nás predstaví skvele padnúce obleky podľa posledného diktátu módy. Nie inak je tomu aj u pánskej kolekcie tejto značky pre jar 2014. Hugo Boss však ponúka oveľa viac, než len obleky. Presvedčte sa sami!

Kolekcia BOSS jar 2014

Hlavnou témou pánskej kolekcie BOSS pre jar 2014 je moderné safari. Z oblečenia má dýchať vôňa dobrodružstva, ale aj luxus a pôvab. Značka Hugo Boss sa v tejto kolekcii vydala naprieč Afrikou – od farebného pobrežia Kene cez piesky Savany až po moderné metropoly Južnej Afriky. Základom kolekcie sa tak stali nepostrádateľné klobúky, chinos nohavice a pestrofarebné saká.

Kolekcia HUGO jar 2014

Hrdinom pánskej kolekcie HUGO pre jar 2014 je mestský rebel. Kolekcia ukazuje všetky potenciály moderného štýlu. Podľa Huga Bossa sú definíciou inovatívne módne strihy, farebná paleta a funkčnosť oblečenia. Krátke trenčkoty, nohavice k obleku s elastickým pásom a neobvyklé kombinácie typu čierneho saka s modrými šortkami. Kĺbi sa tu mestský a športový štýl a touto kolekciou onen mestský rebel ožíva.

Kolekcia BOSS Orange jar 2014

Túto kolekciu zasadili návrhári do prostredia hudobného festivalu. Pestré potlače sa tu potom stretávajú s klasickými ležérnymi kúskami, móda zo svetoznámych festivalov ako Coachella alebo Glastonbury je prenesená do mestských ulíc. Oblečenie tak získalo potrebnú energiu, a pritom ani nemusí vyhrávať s divokými farbami.

Kolekcia BOSS Green jar 2014

Pohodlie a dokonalý tvar – to sú hlavné rysy kolekcie Green. Úzke nohavice sú inšpirované nohavicami na behanie, ale napriek tomu si zachovávajú potrebnú eleganciu. Bonusom ku všetkým kúskom kolekcie je potom ich funkčnosť. Prekvapí materiál odpudzujúci vodu alebo integrovaná ochrana pred UV. Aj táto moderná technika prenikla do štýlového oblečenia, ktoré využijete nielen pri hraní golfu, ale aj mnohých iných voľnočasových aktivitách.

Zdroj: TZ Hugo Boss

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.