Nechajte sa inšpirovať na Vianoce 2013 - Dámske a pánske parfumy

Nechajte sa inšpirovať na Vianoce 2013 - Dámske a pánske parfumy

16. decembra 2013, The Game Intense, James Bond 007, Quantum, , The Key, Our Moment, Vianoce 2013, dámske parfumy, pánske parfumy, darčeky na Vianoce, Davidoff, Justin Bieber, One Direction, Armani

Sponzorovanej odkazy:

Do Vianoc zostáva naozaj už len krátky čas a vy hovoríte, že ešte nemáte nakúpené všetky darčeky? Tu je malá inšpirácia v podobe dámskych a pánskych parfumov. No povedzte, kto by nechcel dostať pekný parfum pod stromček? Vôňa je jedným z najlepších darčekov. Jedná sa o spotrebný tovar, ktorý nám nikdy nevydrží celý život, takže sa musí neustále dokupovať. Každý z nás má tú svoju obľúbenú a každému vonia niečo iné. Ak viete, aký presne parfum pod stromček nadelíte, tak hurá do obchodu, ale ak si rady neviete, tak čítajte ďalej.

V oblasti módy a kozmetiky to je vždy jednoduchšie s dámami. Nikdy ich nemôžete parfumom uraziť, pretože, ak vyberiete správne, bude sa jej páčiť zakaždým. Tak napríklad kráľ talianskej módy Giorgio Armaniparfumom menom (Áno). Tým by nemala pohrdnúť žiadna žena. Novinka 2013 a ešte ku všetkému Armani. Tá najlepšia možná kombinácia. Vôňa očarí vaše zmysly. Je jedinečná rovnako ako predstaviteľka tejto vône Cate Blanchett. ,„Sí snom, Sí životu, Sí slobode, Sí zvádzaniu, Sí láske, Sí sama sebe. “

Ak máte doma pubertálnu dcéru zbláznenú do Justina Biebera či One Direction, sú tu nové parfumy práve od týchto interpretov. Od Justina Biebera parfum The Key, ktorý je slaďučký a jeho flakón vás zaujme na prvý pohľad. Jedinečný biely so zlatým zámkom s kľúčom. Táto vôňa je určená pre všetkých milovníkov hudby Justina Biebera, ale nielen im. To, že je Justin Bieber idolom mladých dievčat, neznamená, že si jeho vôňu nemôže kúpiť dospelá žena. Skupina mladých chalanov One Direction zase pripravila parfum s názvom Our Moment. Iskrivá a šťavnatá vôňa sa skladá zo sviežeho ovocia a kvetín podfarbených spodnými tónmi mošusu.

Aj muži si zaslúžia byť rozmaznávaní a od Ježiška by si možno priali novinku od Jamesa Bonda 007 Quantum. Každý z nás pozná meno slávneho agenta Jamesa Bonda a rovnako tak i rad parfémov James Bond 007. Tento rok oslavuje parfum výročie a k tejto príležitosti uvádza vôňu plnú adrenalínu a dynamiky – Quantum. Táto intenzívna drevito- korenistá vôňa je ako stvorená pre moderného a sebaistého muža.

Naopak pre mužov, ktorí chcú pôsobiť sexy a vyzývavo, je tu vôňa značky Davidoff The Game Intense. Ide o orientálnu, drevitú vôňu. Parfumérom vône sa stal Lucas Sieuzac – bravúrne vybral a zmiešal tóny pačuli, labdana, koreňa fialky, drevitých tónov a ginu a vznikla táto úchvatná vôňa.

Zdroje: www.perfume.com www.parfemy.cz Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.