Malé čierne šaty pre tohtoročnú párty sezónu z vás urobia hviezdu!

Malé čierne šaty pre tohtoročnú párty sezónu z vás urobia hviezdu!

20. decembra 2013, crochet, kožené šaty, malé čierne, malé čierne šaty, little black dress, LBD, party sezóna, plesová sezóna, Asos, Mango, Orsay, F & F, Zara, dámske šaty, úzke šaty, krátke šaty, sexy šaty

Sponzorovanej odkazy:

Už sa to rozbieha! Tohtoročné party či ak chcete plesová sezóna už začala a koncom mesiaca novembra štartujú prvé plesy a afterparty. Pre tieto večery je pre nás dámy to najväčšou dilemou, čo si vziať na seba. Super správou je, že teraz už nad tým nemusíme toľko premýšľať, pretože tento rok proste poletia malé čierne (sexi) šaty. Tak napríklad ja sa chystám na svoj prvý ples už 20. decembra a viete v čom pôjdem? V malých čiernych šatách!

Mango

Na tohtoročnú párty sezónu bola každá z módnych značiek pripravená už v lete ak nie skôr. Jednou z nich je napríklad Mango. Little black dresses, ktoré teraz nájdete na pultoch obchodov tejto značky sú veľmi šik. Všetky v čiernej farbe a maximálnej dĺžke nad kolená. To bude všade rovnaké. Majú tú vzdušné šaty aj úzke. Vracia sa aj crochet trend. Háčkované šaty či aspoň ich časť vyzerá romanticky a nevinne. To isté sa však nedá povedať o kožených šatách. Koža bude ďalším materiálom, ktorý sa na malých čiernych šatách bude uplatňovať. S takými šatami bude potrebné správne kombinovať módne doplnky a šperky, aby outfit nevyzeral príliš lacno. Niektoré z modelov značky Mango sú doplnené o pásik zlatej farby, ktorá je dokonalou farbou pre kombináciu s čiernou. Je slávnostná a skvele sa hodí napríklad k lodičkám so zlatou špičkou.

Orsay

Značka zameriavajúca sa len a len na dámy. Bolo by divné, keby Orsay vo svojej zimnej kolekcii nemala ponuku little black dresses. V celku sa dosť líšia od šiat Mango. Kolesové sukne tu nebudú žiadnym tabu a zo sexy šiat sa nimi rázom stávajú šaty roztomilé. Rovnako tak ako Mango, tak aj tu nájdeme crochet doplnenie. Väčšinou však sú farebne odlíšené. Ladia sa k šatám vo farbách šedej či tradičnej bielej. Tiež sexy sieťované riešenie šiat v oblasti dekoltu a chrbta tu nepríde nazmar.

Zara

Malé čierne má na sklade aj Zara, ktoré sa však značne líšia. Príde mi to zakaždým, keď sa porovnávajú produkty medzi módnymi značkami, že Zara tak trochu vybočuje. Možno je to ale len prezentovaním ich oblečenia, pretože na ZAROu vybraných modelkách vyzerá skutočne príšerne. Nenechajte sa tým ale odradiť, aj napriek tomu sa tu nájdu pekné kúsky. Kožené, crochet aj vzdušné šaty. Stále rovnaká pesnička. Jedinou výnimkou však je to, že Zara sa skôr sústredí na voľnejšie než na užšie šaty.

F & F

Britská módna značka, ktorej produkty máme možnosť nájsť v obchodnej sieti Tesco, má pre tohtoročnú party sezónu pripravenú celú kolekciu. Malé čierne v nej samozrejme nechýbajú. Objavuje sa tu napríklad trend šiat v tvare presýpacích hodín. Tieto šaty docielia dokonalé siluety, pretože sukne sú v oblasti bokov voľnejšie. Skvele vyzerá strih, ktorý navyše ľahko zvýrazňuje ramená. Aj ďalšie kúsky LBD čiže malých čiernych F & F sú proste sen.

Asos

V poslednom rade Asos, zahraničný internetový portál, kde nájdete z oblasti módy snáď všetko. Aj keď sa jedná o zahraničný internetový obchod, poštovné na celom svete je zdarma. A tu je z čoho vyberať! Sexy aj nevšednými strihy malých čiernych šiat sa to tu len tak hemží.

Zdroje: www.asos.com www.ffmoda.com www.orsay.com www.zara.com www.mango.com iStockphoto / Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a módni návrhári.