Pánske zimné bundy 2013

Pánske zimné bundy 2013

30. novembra 2013, pánske zimné bundy, prešívaná bunda, pánske bundy Zara, lesklá bunda, duffle coat, parka

Sponzorovanej odkazy:

Módne trendy sú nezastaviteľným hýbateľom našich každodenných životov. Či už ich vnímame alebo nie, sú našou súčasťou. Obmieňajú sa takou rýchlosťou, že sa niektoré z nich nestihnú ani poriadne usídliť v našej pamäti. Povedala by som ale, že sa pomerne silno zakotvil trend pánskych zimných búnd. Už niekoľkú sezónu sa v kurze statočne držia parky, lesklé bundy aj bundy prešívané. Pozrime sa na zimné bundy pre zimu 2013/2014.

Trendy tento rok velia jednoznačne nosiť kabáty. Možno, že už jeden vlnený maxi kabát vlastníte alebo ste si zaobstarali jeden klasický krivák. Ponuka kabátov je naozaj rozmanitá a mimoriadne podarená. Aj tak ponúkajú módne značky pánske zimné bundy s ohľadom na módne trendy. Tento rok ma najviac zaujala kolekcia značiek Zara a Bershka, a preto sa na ne tiež zameriam. Ako keď by sa spojili trendy uplynulých rokov a značky z nich vytvorili jednu novú kolekciu.

Teší ma, s akou odhodlanosťou sa držia v obľube parky. Postupne sa im dostáva menších inovácií – napríklad využitia trendu koženkových detailov, kožených golierov a podšívok alebo zdôraznenie maxi strihu.

Už som sa tiež stretla s parkou, kde sa dala kožušinková podšívka odopnúť, a tak ľahko získate bundu na jeseň aj zimu. Kombinácia materiálov patrí k ťažiskovým bodom sezóny. Medzi najčastejšie varianty patrí iný materiál rukávov od zvyšku bundy. Perfektný nápad sú tiež odopínacie rukávy, kedy získavame dva v jednom – vestu a bundu.

Do sveta pánskych búnd sa preniesol tiež prvok z duffle kabátov. Pretiahnuté atypické gombíky a výrazná kapucňa. Variácia duffle coat prenesená na bundy, je podľa môjho názoru perfektná a poteší určite priaznivcov heritage či vintage štýlu.

Stálicou na scéne sa pritom stávajú prešívané lesklé bundy. Dobre sa hodia aj k elegantným outfitom. Ale nebojte, kto sa v lesku príliš nenašiel, zoženie tento rok ľahko aj prešívané bundy aj v klasickom prevedení.

Zdroj: www.bershka.com , www.zara.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie.