Športujeme aj v zime! / Dámske športové oblečenie

Športujeme aj v zime! / Dámske športové oblečenie

8. decembra 2013, športová podprsenka, šport, športové oblečenie, dámske športové oblečenie, oblečenie na beh, oblečenie do posilňovne, oblečenie na cvičenie, oblečenie do telocvične, legíny, tričká, adidas, Bershka, H & M

Sponzorovanej odkazy:

Jesenné počasie síce športovaniu vonku príliš nepraje, ale stále je tu veľa indoorových aktivít, ktorým sa môžeme venovať. Či už radi posilňujete, jazdíte na bicykli, beháte alebo vás zaujíma zumba, aerobic či si radi zahráte squash, pri všetkom je potrebné myslieť aj na oblečenie, v ktorom daný šport prevádzkujete. Nejde iba o štýlový vzhľad, ale predovšetkým o kvalitné a pohodlné oblečenie, ktoré si vie s potom poradiť a vy sa tak budete pri cvičení cítiť príjemne. Navyše, prečo nevyzerať aj pri cvičení dobre?

V elasťákoch a starom tričku dnes cvičí už naozaj málokto. Ak sa navyše nejakej aktivite venujete dlhodobo, oplatí sa do kvalitného oblečenia nejakú tú korunu investovať. A nemusíte ani nakupovať v značkových športových obchodoch! Svoju kolekciu športového oblečenia dnes už má nejedna obľúbená značka oblečenia, ako napríklad H & M či Bershka.

H & M Sportswear

športovej kolekcii značky H & M nájdete všetko, čo budete ku cvičeniu potrebovať. Snáď tým úplne najdôležitejším sú športové podprsenky, ktoré hrajú veselými farbami a poskytnú pri behaní alebo skokoch dostatočnú oporu. Ďalej tu nájdete legíny, pestré topy, mikiny i bundy na vonkajšie aktivity.

Bershka Štart Moving

Aj Bershka nás so svojou kolekciou Štart Moving zavedie medzi vypracované tela. Táto značka sa však snaží prostredníctvom športového oblečenia vniesť do tohto prostredia aj trochu vtipu a hravosti. Perfektne sa budú pri behaní vynímať napríklad legíny s nápisom Catch me či Trained to be Wild. V športovej kolekcii Bershka nechýbajú dlhé a krátke topy, mikiny s číslami, nylonová parka a predovšetkým veľa pútavých farieb a potlačí, s ktorými vás cvičenie bude určite baviť! K tomu všetkému si tu potom môžete zaobstarať aj športový batoh či tašku, do ktorých všetko potrebné pred cestou do telocvične naskladáte.

Adidas

Keď sa povie športová značka, adidas bude pravdepodobne tou prvou, ktorá vás napadne. Už hŕbu rokov je uznávaná pre svoju kvalitu a originálny dizajn. Čo sa týka športového oblečenia, na stránkach Adidasu si môžete priamo zvoliť šport, pre ktorý oblečenie hľadáte. Nechýba tu nič, čo budete pri športovaní potrebovať!

Zdroj: www.adidas.com , www.bershka.com , www.hm.com , iStockphoto / Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.