Zvládnite zimu štýlovo / Zimné kabáty a svetre F & F

Zvládnite zimu štýlovo / Zimné kabáty a svetre F & F

5. novembra 2013, krátke kabáty, F & F, zimné kabáty, kabáty, svetre, dlhé kabáty, cardigany, trendy, zima 2013, jeseň 2013

Sponzorovanej odkazy:

Svetre a kabáty sa v zime stávajú absolútne nevyhnutnou súčasťou nášho šatníka. Niekedy je ale pomerne zložité práve tieto dva kúsky oblečenia vybrať tak, aby nám sedeli a zároveň sa nám páčili. Ak však navštívite obchody britskej značky F & F, trúfam si povedať, že na svoj ​​vysnívaný kabát či štýlový sveter máte veľkú šancu naraziť. F & F totiž neponechali nič na náhodu a do svojej kolekcie zaradili pestrú škálu týchto obľúbených kúskov, ktoré sa riadia najnovšími trendmi, zahrejú vás a budú ešte sa vám páčiť!

Svetre a cardigany

Aby značka F & F uspokojila zákazníkov preferujúcich klasiku a jednoduchosť, nájdeme v kolekcii jeseň / zima 2013 veľa jednofarebných svetrov a cardiganov v trendy tónoch červenej, vínovej, kráľovsky modrej, šedej a hitu novej sezóny bielej. Ďalšie svetre potom zaujmú nápaditými vzormi. Chýbať nemôžu trendy prúžky, hviezdy, kohútie stopy ani nesmrteľný leopardí vzor. F & F však už teraz myslí na blížiace sa Vianoce a svetre tak v kolekcii zdobí aj obľúbený nórsky vzor a tiež symboly sviatkov a zimy ako soby, jelene alebo ľadový medveď. Zvieratká sa vôbec stali obľúbenou ozdobou svetrov, okrem tých už spomínaných si potom môžete kúpiť napríklad aj sveter s mopsom.

Kabáty

V kolekcii F & F sa miešajú naskrz elegantné kabáty s tými, ktoré sú šité na mieru posledným trendom. Sem by bezpochyby patril dlhší kabát, ktorého rukávy pripomínajú svojim materiálom kožu a golier zdobí svetlá kožušinka, alebo kabát s trendy krivým zipsom. To sú najnovšie módne výstrelky súčasnej sezóny, ktoré by nemali chýbať v šatníku žiadnej módnej nadšenkyne. Ďalej značka F & F stavila na eleganciu a v kolekcii tak nájdeme veľa dlhších jednoduchých a hladkých kabátov, len oviazaných opaskom zvýrazňujúcim siluetu. Obzvlášť teraz na jeseň využijeme aj kabáty krátke, ktoré značka F & F sfarbila do výrazných odtieňov červenej a modrej.

Zdroj: www.ffmoda.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.