Zimný katalóg Mango 2013 - Na čo sa môžeme tešiť?

Zimný katalóg Mango 2013 - Na čo sa môžeme tešiť?

19. novembra 2013, zima 2013, Miranda Kerr, Mango, zimné bundy, overaly, plesová sezóna, dámske oblečenie, šaty, elegantné oblečenie, cardigany, kožené bundy, páperové bundy

Sponzorovanej odkazy:

Známa a obľúbená značka Mango už je pripravená a celá natešená so zimným katalógom 2013. Čo nám prináša? Aké budú u tejto značky zimné trendy? Na to sa o malú chvíľu pozrieme. Jedno je ale jasné, značka Mango nás v žiadnom prípade nesklame. Môže len prekvapiť. Už len to, že zimná kolekcia je pripravená, znie ako radostná správa. Pomaly ale isto sme si začali zvykať na jeseň a ona už príde zima. Kalendárne si na ňu samozrejme musíme ešte počkať, ale v obchodoch značky Mango, ako v kamenných, tak aj internetových, je všetko v plnom prúde.

Čo možno neviete je to, že časť zimného katalógu Mango 2013 nafotila populárna modelka Miranda Kerr. Táto kráska pochádza zo Sydney z Austrálie. Je jednou z najžiadanejších modeliek značky Victoria 'Secret. A aby nie. Nielen tvárou s plnými perami a prenikavými očami sa môže táto modelka pýšiť, ale hlavne svojím božským telom. Možno že toto všetko nie je na Mirande v normálnom svete tak známe ako to, že je už tri roky vydatá za sladkého Orlanda Blooma. A to nie je úplne všetko. 6. januára 2011 sa tomuto krásnemu páru narodil potomok, syn menom Flynn.

Neviem, či to robí krása Mirandy Kerr alebo je to vskutku tak, že zimný katalóg Mango 2013 je tak skvostný. Bohatý výber predovšetkým z elegantnej módy, poteší každú ženu. Všetko sa odohráva skôr v konzervatívnych farbách. Jeseň už je tu dávno za nami a zima si žiada oddych od farebných tónov. Takže prosíme čiernu, bielu, šedú, tmavo modrú a hnedú.

Trendy tu sú jednak svetre. Ako cardigany, tak aj klasické pletené svetre cez hlavu. Oba dva druhy sú šik a verte mi, že rovnako tak ako vyzerajú dobre na Mirande Kerr, tak budú vyzerať aj na „pozemských“ ženách.

Je to teda hlavne elegancia, ktorá tu vládne. Šaty, blúzky, saká a tiež overaly. Ďalší zaujímavý objav v tomto katalógu! Elegantné overaly vyzerajú na tele skvele a hodia sa predovšetkým k topánkam na vysokom podpätku. Ako doplnok je možné voliť decentný lístoček do ruky. Určite by v takomto outfite nevyzerala žiadna žena zle ani na nejakom plese. V zime predsa začína plesová sezóna a je potreba sa po niečom peknom porozhliadnuť než nám všetko rozoberú.

Tiež búnd je tu nespočetné množstvo. Z jesene stále pretrvávajú kožené bundičky, ktoré sú skôr na ten skorý začiatok či úplný koniec zimy, pretože nie sú tak teplé. Alebo je možnosť si pod ne vziať nejaký huňatý sveter. Poriadne bundy na zahriatie má však v katalógu Mango tiež. Budú to farebné pérové bundy, kde je možnosť si vybrať z rôznych strihov, dlhších, kratších, s kapucňou aj bez nej. Najviac ma však nadchli koženkové bundy a vesty, ktoré sú zateplené kožušinou. Pôsobí retro a ležérne. Mango s nimi vo svojom katalógu kombinuje skvelé módne kúsky v podobe nohavíc s kvetinovým vzorom. Možno je trošku potrebné si tú chladnú zimu prikrášliť.

Zdroje: www.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.