Vyzrejte nad zimou! - Hrejivé cardigany!

Vyzrejte nad zimou! - Hrejivé cardigany!

11. novembra 2013, aztécke vzory, cardigany, hrejivé cardigany, kardigany, H & M, Promod, Mango, zvieracie vzory, crochet, jesenné bundy, dámske oblečenie, zapínacie svetríky, jeseň 2013, trendy

Sponzorovanej odkazy:

Cardigany – zapínacie svetríky ležérneho štýlu. Všetky ich poznáme a za tú dobu, kedy sa stali v módnom svete populárnymi, sme si ich obľúbili. A to nielen vďaka pozitívu, ktoré cardigany majú, a to možnosti kombinácie so všetkým, čo len s módou súvisí, ale tiež vďaka všestrannosti a pohodlnosti, ktorú nám zaručujú. A to nehovorím o ich dostupnosti. Snáď každá známa módna značka cardigany ponúka. Každá z nás predsa máme svoje obľúbené obchody, kam sa rady vraciame a je skvelé, že aj keď majú módne značky odlišný štýl, tak ponuka svetríkov cardigan je všade. Doteraz sme boli skôr zvyknuté na slabučké a ľahké cardigany, ktoré boli vhodné tak na jar či v neskorých letných hodinách. Už je tu jeseň a zanedlho príde aj zima, takže sa mrkneme, ako to vyzerá s hrejivými cardiganmi.

Promod

Jednou zo značiek, ktorá má vo svojej jesennej kolekcii 2013 hrejivé cardigan svetre, tak to je Promod. Cardigany sú tu skutočne luxusné. Skôr než cardigany na gombíky tu nájdeme rozviate cardigany bez prepínania. Niektoré kúsky majú okolo pása uviazanú stužku, ale to je tak všetko. Aj napriek tomu tu nájdeme mnoho zaujímavých modelov. Tak napríklad Crochet cardigan. My vieme, že tento rok v lete boli háčkované /crochet kúsky veľmi in a Promod v tom asi pokračuje. Potom ďalej cardigany vzorované. Čierno-biele, čierno-červené. Obľúbená to kombinácia farieb. Veľmi časté sú aj dlhšie cardigany, ktoré sa hodia trebárs ako svetrík navyše do práce alebo do školy, ak sa nachádzate niekde v starej budove, s vysokými stropmi, kde kúrenie hreje akoby nehrialo, ​​alebo len tak na doma či pri jesennom slniečku na prechádzke so psom či niekým iným.

Mango

A čo nám o cardiganoch povie značka Mango? Tiež sú tu zastúpené skôr neprepínacie cardigany, ale už sa dočkáme aj tých zapínacích. S poriadnymi výraznými gombíkmi a tiež s ležérnym veľkým výstrihom do V – to je paráda! Len tak k rifliam alebo legínkám s trendy farebnou šatkou. Skvelý jesenný outfit, to vám poviem. Vo väčšine prípadov sú cardigany Mango pletené. Výber s veľkými vreckami či bez. Jeden z modelov je vyložene unikátny, a to čierny cardigan s koženými rukávmi. Takýto kúsok sa dá použiť aj ako ľahká jesenná bundička.

H & M

To najlepšie nakoniec – je tu H & M. Cardigany v tejto kolekcii sú neskutočné. Naozaj ma bavia. Ako zapínacie, tak neprepínacie. S kapucňou a bez kapucne. Dlhé aj nedlhé. S vreckami a bez. Frčia tu zvieracie vzory. Z leta sa udržujú ešte aj vzory aztécke a čierno-biela kombinácia. Niektoré cardigany chcú svoju hrejivú silu ešte viac utvrdiť, a preto sú opatrené vonkajším kožúškom. Veľmi roztomilá záležitosť. Tu je naozaj z čoho vyberať a nebude to ľahké. Brala by som všetko a prosím ešte pridať!

Zdroje: www.promod.eu www.mango.com www.hm.com Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.