Čierne slim nohavice sú must tejto jesene

Čierne slim nohavice sú must tejto jesene

18. októbra 2013, čierne nohavice, ripped jeans, must-have jeseň

Sponzorovanej odkazy:

Spočiatku zavrhované slim nohavice sú opäť jedným z ústredných trendov jesenných kolekcií. Hoci ich cesta na módne pole slávy nebola ľahká, neohrozene odrážajú snahu o návrat zvonových nohavíc a statočne konkurujú populárnym nohaviciam so zníženým sedom. Jesenná kolekcia značiek síce myslí na lásku k modrým džínsom, ale aj tak uprednostňujú farbu čiernu.

Možno si hovoríte, že sa klasické čierne džínsy v šatníku nestratia a máte pravdu. Avšak kto aspoň jedny také už nemá alebo nevlastní bavlnené čierne nohavice? Aj slim džínsy v čiernej farbe môžu mať hneď niekoľko podôb a následne sa úplne inak kombinujú do outfitov.

Neutrálnosť čiernej farby nás zvádza až k hriešnym kombináciám, pretože sa občas domnievame, že s čiernou možno dať dokopy úplne všetko. Nezabúdame na strih, materiál a najrôznejšie detaily, ktoré celkovo zmenia charakter nohavíc?

Na jeseň 2013 si môžeme kúpiť čierne džínsy s dierami. V reklamnej kampani ich využilo napríklad Mango s modelkou Mirandou Kerr. Čierne džínsy aj nohavice sa na jeseň nosia najviac s košeľou, ktorú do nich zastrčíte. Zvoliť môžeme i vzdušné blúzky. Outfit doplníme členkovými topánkami na nízkom či vyššom podpätku.

Trendy sú tiež kožené čierne nohavice a legínové nohavice s koženými aplikáciami. Stále sa tiež stretneme so slim nohavicami, ktoré majú zdobné prešívanie na kolenách. V prípade kožených nohavíc platí heslo, že v jednoduchosti je krása. A tak sa netrápte ničím zložitým a oblečte k nim obyčajné bavlnené tričko a sveter.

Ležérny športový štýl sa nám veľmi ľahko vydarí za pomoci silných pletených svetrov. Obliecť je možné na košele aj samostatne. Čierne nohavice zvádzajú ku kúpe výrazných topov a módnych doplnkov. A prečo nie? Nechajme sa zviesť a buďme originálne. Móda nepozná v súčasnosti hraníc a otvára nám bránu nekonečných možností.

Zdroj: www.asos.com , www.mango.com , www.zara.comwww.bershka.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.