Nestarnúce kúsky v kolekcii adidas Originals jeseň /zima 2013

Nestarnúce kúsky v kolekcii adidas Originals jeseň /zima 2013

9. októbra 2013, dámske oblečenie, pánske oblečenie, obuv, športová obuv, tenisky, sneakersky, bundy, nohavice, svetre, tepláky, adidas, adidas Originals, športové oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Pokiaľ ide o štýlové a veľmi obľúbené športové oblečenie, značka adidas patrí rozhodne k tým najlepším. Na trhu je už neuveriteľných šesťdesiatpäť rokov a za tú dobu si stihla vytvoriť vlastný originálny štýl. Ten teraz môžeme obdivovať aj v novej kolekcii adidas Originals pre jeseň a zimu 2013. V nej sa miešajú prvky použité už v minulosti, z ktorých potom vznikla kopa nadčasových a štýlových kúskov. Značka adidas vychádza z toho, že skutočný štýl je budovaný dlhé roky a na rozdiel od trendov nikdy neumiera.

A čo všetko v kolekcii adidas Originals pre novú sezónu jeseň / zima nájdeme? Je toho naozaj veľa! Okrem dámskej aj pánskej kolekcie oblečenia tu nájdeme napríklad rad navrhnutý v spolupráci s rapovou skupinou Run-DMC, nechýba kolekcia topánok a ani nevyhnutné hodinky alebo pletené doplnky.

Dámska kolekcia

Milovníci klasiky si prídu na svoje. Typické mikiny, bundy a tričká s logom adidas v pestrých farbách hrajú v kolekcii adidas Originals pre tohtoročnú jeseň a zimu. Ďalej je tu tiež reprezentovaný aj tohtoročný jesenný hit číslo jedna – grunge štýl. Oblečenie tu skrátka hrá nielen veselými farbami, ale aj novými trendmi!

Pánska kolekcia

Aj pánska kolekcia adidas Originals vsádza na klasiku, ale dokáže aj prekvapiť. A to napríklad pletenými vzorovanými svetrami. Dôležitú úlohu tu potom hrajú letecké bundy v kombinácii s plátenými nohavicami. Pri pohľade na lookbook je potom jasné, že návrhári zamerali svoju pozornosť na vrstvenie, vďaka ktorému zostanete aj v chladnom počasí v teple.

Obuv

Na dámy v novej kolekcii čakajú okrem klasických tenisiek aj topánky vyššie, sneakersky opatrené kožúškom pre dokonalý komfort alebo súčasný trend tenisiek s klinovým podpätkom. Muži si potom môžu vybrať medzi športovejšou obuvou hrajúcou všetkými farbami, alebo elegantnými topánkami koženými či semišovými. Pre odvážnych mužov milujúcich originalitu a trendy sú potom určené topánky s hadím dizajnom.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a topánky, obuv.