Kolekcia Orsay jeseň 2013 vám ponúkne od všetkého trochu

Kolekcia Orsay jeseň 2013 vám ponúkne od všetkého trochu

9. októbra 2013, Orsay, jeseň 2013, country, business móda, džínsovina, trendy, módne doplnky

Sponzorovanej odkazy:

jesennej kolekcii u nás obľúbenej módnej značky Orsay už sme v predchádzajúcich článkoch hovorili. Je ale potrebné sa jej pozrieť pod kožu. Poriadne ju rozobrať. Skrýva sa v nej totiž oveľa viac ako bolo spomínané. Príde mi, že tohtoročná jesenná Orsay je úplne iná, než Orsay, na ktorú sme boli vždy zvyknuté. Častokrát sa mi stávalo, že som v predchádzajúcich kolekciách značky nenašla nič, čo by ma zaujalo a teraz je to naopak. Neviem, kam sa pozrieť skôr. Keby som si mala vybrať, tak budem mať veľké problémy, aby moja návšteva obchodu trvala kratšiu dobu než hodinu. Značka Orsay si od tohtoročnej jesennej sezóny môže pripísať zrejme novú stálu zákazníčku.

Moderná klasika

Presne tak je nazvaná prvá časť jesennej kolekcie značky Orsay. Nájdeme tu, ako už z názvu vyplýva, moderné klasické kúsky. Srší z nich elegancia a hlavne ženskosť. Nohavicové kostýmy, puzdrové sukne, blúzky, šaty a košele. Nádych biznis módy, nezdá sa vám? Business štýlu a móde sme v našom internetovom magazíne venovali celý článok, a preto by sme mali byť v obraze. Tento štýl je tento rok na jeseň in. Orsay kolekcia Modern classic teda uspela na výbornú.

Country

Aj tu hovorí názov za všetko. Country štýl je ďalšou hitovkou. Ponúka veľa druhov materiálov a tiež farieb. Džínsovina, manžestr, bavlna a koža. Tak to je ponuka materiálov. A škála farieb? Červená, oranžová, modrá, hnedá, béžová a iné. Tieto farby nielenže skvele vystihujú country štýl, ale tiež sú to farby jesene, do ktorých sa obliekať, je trendy. Možno vás (tak ako mňa) nadchnú kovbojské čižmy, veľké kabelky a nápadité ornamenty. Treba podotknúť, že to nie je zďaleka všetko!

Ľadová krajina

Ďalšia z kolekcií nesie názov Icy landscape. Podľa môjho názoru by sa ale mala kolekcia nazývať „Snehovo biela“, keďže väčšina oblečenia, topánok a módnych doplnkov, je ladených do onej čistej zimnej farby. Tým nechcem tvrdiť, že by som mala niečo proti bielej. Podľa mňa je to farba, ktorá sa pre toto obdobie skvele hodí. Orsay vo svojom lookbooku doplňuje biele outfity o staroružové módne doplnky v podobe kabeliek a šálov. Poviem vám, že kombinácia to nie je vôbec zlá. Orsay sa tu zase trafila do čierneho (alebo do bieleho).

Doplnky

Poslednou kapitolou sú doplnky, ktoré nesmú chýbať v žiadnej kolekcii žiadnej sezóny. Orsay ponúkne tento rok na jeseň huňaté pletené čiapky, rukavice a šály. Nič viac netreba dodávať. Možno teda to, že doplnky sú ako striedmych tak aj výrazných farieb. Ako je komu po chuti. K teplým svetrom a svetríkom sa podľa mňa budú hodiť už teraz.

Zdroje: www.orsay.net.pl

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky a kabelky a tašky.