Fashion trend: grunge nás neopustí ani na jeseň

Fashion trend: grunge nás neopustí ani na jeseň

1. októbra 2013, grunge jeseň, trendy jeseň 2013, tartan, čierna trend 2013

Sponzorovanej odkazy:

Čierna farba zaplavila ulice. Okázalé modely v kombinácii s tartanom, čipkou a priehľadnou sieťovinou, mini sukienky, ku ktorým sa nosia členkové topánky. Tiež kože v rôznych farebných prevedeniach a punkové prvky. Móda na jeseň dýcha pre nezameniteľný štýl grunge! Outfity v štýle grunge pre jesenné dni.

Niektoré z modelov v štýle grunge nie sú práve kamaráti s chladnejším podnebím. Krátke sukne, topy končiace pod prsiami, ľahká sieťovina prepletajúca nohavice aj tričká. Ale snáď už sme trochu navykli na kombinovanie a vrstvenie jednotlivých častí odevov. K sukni oblečieme provokatívne silonky so vzormi, na kvetinový top navrstvíme svetrík, ktorý poodhalí vzor trička a zároveň zahreje a celý outfit doladíme pomocou koženej bundy s punkovými cvočkami a mohutnými členkovými topánkami. Áno, aj tak môže vyzerať outfit v štýle grunge. Úplná sloboda, ktorú tento štýl ponúka, nám dopraje jedinečný pocit nekonečnej inšpirácie. Móda nemá hraníc a dohromady vytvára zmes originality s pohodlím.

Grunge nemôžete len obliecť, grunge musíte cítiť a žiť. Jedná sa viac o životný štýl než o štýl obliekania. Možno sa vám zdá príliš výrazný. Ak áno, môžeme sa grunge štýlom len inšpirovať. Využite špecifických prvkov grunge pre vytvorenie outfitu s oblečením, ktoré bežne nosíte. Klasické modré džínsy zameňte za čierne a nebojte sa, ak budú trochu potrhané. Túto sezónu je to viac než žiadúce. Využiť možno aj veľkého trendu tartanu, kocky využíva vo svojich kolekciách napríklad Mango, kde zakúpite aj super slim čierne džínsy. V Zare zakúpime jedinečné kožené sukne alebo legíny. Potom už nám chýbajú len členkové topánky (môžu byť aj martensky) a grunge outfit je na svete. Posledným prvkom sú výrazné doplnky, najmä šperky. Skombinujte ich hneď niekoľko.

Prezrite si malú inšpiráciu, ako štýl grunge môže vyzerať.

Zdroj: www.asos.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.