Fashion trend: All black everything alebo čierna od hlavy až k päte

Fashion trend: All black everything alebo čierna od hlavy až k päte

7. októbra 2013, fashion trends, čierne oblečenie, čierne šaty, malé čierne, čierne nohavice, módne trendy, trendy jeseň 2013, skinny, legíny, koža, kožený, all black, čierna, all black everything, čiernočiernom, farby

Sponzorovanej odkazy:

Trendy velia jasne – po bielobielom lete tu máte temnú čiernu. A vôbec ju nešetrite. All black everything alebo všetko čierne je veľkým súčasným trendom po celom svete. Nemusíte si tak lámať hlavu nad tým, aká farba alebo vzor sa hodí k vášmu outfitu. V jednoduchosti je predsa krása a tu to platí dvojnásobne!

Ako nosiť?

Čierna farba krásne vynikne spolu s kožou či koženkou. V tomto trende sú nerozlučnou dvojkou, a preto si minimálne jeden kožený kúsok kúpte a obohaťte tak svoj šatník. Môže to byť pokojne doplnok. Či ju potom budete nosiť elegantne či ležérne je na vás. Záleží na vašom štýle a módnom cítení. Nebojte sa vrstviť tričká a topy cez seba, rovnako tak svetre a prikrývky. Skúste trošku experimentovať s dĺžkou topov. Nohavice sa nosia zásadne skinny, poprípade v boyfriend štýle s vysokými podpätkami. Saká a kabáty v predĺženej dĺžke, ležérne rozopnuté. Vyzerajú chic. Zástancovia jednoduchého classic štýlu určite radi ocenia sačko alebo koženú bundičku v motorkárskom štýle, čierne legíny či skinny nohavice a tričko alebo jednoduchý čierny top. Nešetrite doplnkami – skúste klobúky, listové kabelky, nápadné prstene a náhrdelníky, slnečné okuliare a iné. Samozrejme čierna kabelka a topánky sú nutnosťou! Kabelku voľte skôr strednej veľkosti alebo lístoček. Čo sa topánok na podpätku týka, tak sa nosia lodičky do špičky, páskové minimalistické sandálky a členkové boots. V chladnejších dňoch pokojne prevetrajte čižmy. Tento rok sa budú nosiť čižmy vo výške nad kolená, takže ak si trúfate, skúste to.

Skúste si v skrini roztriediť všetky čierne kúsky oblečenia. Takto budete mať najlepší prehľad o tom, čo vám chýba a môžete dokúpiť, prípadne čoho máte príliš a môžete sa toho zbaviť (pätoro čierne nohavice, sukne, apod). U čiernej farby je obrovská výhoda tá, že je to nesmrteľná farba v zmysle, že nikdy neomrzí, a hodí sa ku všetkému. Skvele sa kombinuje so vzormi a inými farbami. Preto teda čierne legíny alebo šaty nevyužívate iba pre tento trend. Zaručujeme, že čierne kúsky oblečenia oblečiete viac ako trikrát! Tiež nešetrite a nebojte sa čiernych doplnkov. Ako sme sa už zmienili, hodia sa ku všetkému a majú obrovské využitie. A malý tip na záver – čierne legíny a malé čierne šaty tu budú navždy, kúpte si ich. Čierna je proste najpraktickej­šia farba!

Zdroje: Thinkstock, www.polyvore.com , www.asos.comwww.nastygal.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a pánske oblečenie.