Blažek jeseň /zima 2013 a komiksové tričká Káju Saudka

Blažek jeseň /zima 2013 a komiksové tričká Káju Saudka

25. septembra 2013, Blažek, obleky Blažek, džínsy Blažek, Blažek jeseň 2013, Blažek jesenná kolekcia, Blažek oblečenia, Blažek košele, Blažek tričká Kája Saudek

Sponzorovanej odkazy:

Firma Blažek si vybudovala svoje prestížne meno na základe dobre padnúcich a kvalitných pánskych oblekov, košieľ šitých na mieru aj na základe ďalších zákazkových služieb. Postupne si páni obľúbili aj voľnočasovú módu značky Blažek, ktorá spĺňa komfort aj pre náročnejšiu klientelu. Do jesennej sezóny vnáša Blažek pohodlie voľnejších strihov spestrenú detailmi podľa posledných módnych trendov. Iste vás tiež zaujme limitovaná edícia tričiek s potlačami z komiksov Káju Saudka.

Pohodlné, casual a trendy

Keďže sa značka snaží mužom ponúknuť kompletnú ponuku sortimentu pánskeho tovaru, nájdeme v jeho predajniach aj pánske džínsy – ktoré sú dnes považované za jeden zo základných kúskov šatníka. Džínsami prestupuje nezameniteľný rukopis značky Blažek a s ňou dôraz na strih, materiál a jednoduchosť. Ak si nepotrpíte na žiadne výstrednosti, džínsy Blažek si rýchlo obľúbite.

Denimová móda má výhodu jednoduchého kombinovania, a tak vytvoriť rýchly outfit pre bežné nosenie nie je nič ťažkého. Pôvodom pracovné nohavice (džínsy) dnes využívame tiež pre vytvorenie elegantných modelov s ľahko športovým rázom. Nehľadajte v móde zložitosti a doplňte džínsy o casual košeľu alebo svetrík.

Od komiksu k tričku

Zdanlivo nezlučiteľné protiklady majú túto sezónu zelenú. Všetko, čo sa k sebe na prvý pohľad nehodí, dáme dokopy a vytvoríme zaujímavý kontrast. Tak sa dá charakterizovať nejedna kolekcia rôznych módnych značiek. A tak aj ja, keď vidím Blažka v spojení s menom Kája Saudek, ostávam udivená a napäto prezerám oficiálne stránky plná očakávania. Výsledkom je prekvapivo zaujímavá kolekcia pánskych tričiek s komiksovými motívmi, ktoré dobre ladia s jednoduchým štýlom značky.

Blažek pre sezónu jeseň / zima 2013 ponúka okrem tradičných pánskych oblekov tiež pohodlnú módu pre formálne i neformálne príležitosti. Perličkou sa stala limitovaná edícia tričiek s komiksovými motívmi od Káju Saudka.

Zdroj: www.blazek.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie.