Dámske blejzre a bundičky H & M pre jeseň 2013

Dámske blejzre a bundičky H & M pre jeseň 2013

12. septembra 2013, jesenné saká, dámske saká, jesenné bundy, dámske bundy, blazer jeseň, blejzre

Sponzorovanej odkazy:

Must-have kúsky sezóny, klasické saká, nesmrteľné džínovky a úplne originálne kúsky symbolizujú novú kolekciu blejzrov a bundičiek v jesennej kolekcii H & M. Kombinácia rôznych materiálov, v čele s kožou alebo koženkou a nevšedný štýl dáva vzniknúť jedinečnej kolekcii vzájomne skvele kombinovateľných kúskov.

Priznajme, že sa nám predsa len ochladilo a je na čase sa poobzerať po tom pravom vrchnom odeve, s ktorým bez starostí prežijeme chladnejšie rána. A tak som sa vydala do obchodu značky H & M, kde som sa okrem skvelých jesenných kúskov stretla s veľmi ochotnou obsluhou. Nechala som si preto bez ostychu poradiť.

Najprv som si vybrala koženkové legíny, voľný top ak tomu som striedala jednotlivé saká a bundičky. Musím vám hneď na úvod ukázať jeden z mojich must-have kúskov – svetlé sako s koženkovými rukávmi. Perfektné k džínsom, šortkám aj sukni. Naviac je pružné, a tak s čistým svedomím odporúčam.

Odlišný materiál rukávov uvidíme tento rok aj u svetríkov a mikín, preto by takto riešená bundička nemala vo vašom šatníku chýbať. Môžete vyskúšať aj variantu s džínsovinou.

Stále nájdeme v predajniach H & M dlhšie blejzre pod zadok. Od klasickej čiernej pristupujeme k vzorom a farbám. Vyskúšajte napríklad úzke legíny, košeľu a dlhý blazer.

Avšak ak si nepotrpíte na žiadne výstrednosti, kúpte si na túto sezónu nadčasovú džínsovú bundu.

Rovnako tak možno zvoliť koženú bundu, najlepšie „krivák,“ ktorý sa u nás statočne drží už niekoľkú sezónu a vyzerá perfektne aj k romantickým šatám. Doba praje kontrastom, tak sa ich nebojme.

Ďalej som vyskúšala skvele padnúce sako so stojačikom a miernym volánikom. Keďže je vyrobené z bavlny a elastanu, dobre sa prispôsobí a nikde nepne.

Stále sú trendy punkové prvky, len vo viac romantickom poňatí. Vyskúšajte kabátik so zlatými cvočkami. Stane sa iste vhodným partnerom pre záverečné prázdninové večierky.

A ako posledný tip si predstavíme elegantné biele dlhšie sako (k dostaniu aj v čiernej). Využijeme ho na pracovné stretnutia a skvelo rozžiari aj outfit s džínsami.

Zdroj: www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.