Intimissimi In the woods Collection

Intimissimi In the woods Collection

27. augusta 2013, sexy spodné prádlo, spodné prádlo, jesenná kolekcia Intimissimi

Ženskosť! To je pravé slovo, ktoré vystihuje novú kampaň značky Intimissimi – In the woods 2013 Fall Collection. Provokatívne fotografie plné zmyselných kriviek zdobených atraktívnymi modelmi spodného prádla podčiarkuje prostredie talianskych lesov. Straťte sa v opare rannej hmly, cez ktorú priesvitajú nové modely spodnej bielizne Intimissimi pre jesennú sezónu.

Kolekcia je esenciou všetkých zmyslov. Pohltí vás jej jednoduchý štýl a zdobné detaily ako sú čipky, saténové stužky či nie celkom tradičné strihy. Nechýbajú tradičné saténové župany a košieľky, ktorých kúzlo umocňuje nielen vhodne zvolené prostredie, ale aj kožuchy a kožušiny. Kožuch k luxusnému spodnému prádlu vlastne tak nejako už patrí. Vídame sa s nimi na módnych prehliadkach a v rámci fotenia reklamných kampaní. Vzniká pozoruhodný kontrast zdanlivo nezlučiteľného – povedzme si úprimne, že snáď máloktorá z nás nosí iba spodnú bielizeň s kožuchom.

Za objektív sa postavil Raphael Mazzucco, tvárou kampane sa stala očarujúca modelka Tamara Lazic. Sexy kolekcia spodnej bielizne Intimissimi zachytáva predovšetkým emóciu. Veľký dôraz je kladený na výraz modelky. Zvolené bolo líčenie kontrastujúce dokonale s prostredím. Plné červené pery, svetlá pleť a ako bodka sexy komplet v podobe sady s podväzkami – aj taká je zvodná žena v jesennej bielizni.

V novej kolekcii ma baví predovšetkým použitie čipky, ostatne tá nechýba v žiadnej kolekcii tejto obľúbenej značky. Košieľky na spanie sú priamo stelesnením ženskej nehy, ktorá však môže niekedy ukrývať istú dravosť. A tak vznikajú provokatívne fotky s dobre navrhnutými modelmi.

Podprsenky majú prepracované strihy a podčiarkujú ženské krivky alebo ich rafinovane poupravujú do vysnívaných tvarov. Na záver ešte perlička. Pokiaľ máte rady hrátky a radi prekvapujete partnera, inšpirujte sa krajkovými goliermi okolo krku.

Tajomstvo ženy bolo odhalené a jeho tajuplné posolstvo znie tak ľahko – ženskosť!

zdroj: www.intimissimi.com

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii spodná bielizeň.