Lacláče sú späť!

Lacláče sú späť!

31. augusta 2013, nohavice s trakmi, trendy, fashion trends, traky, denim, jeans, rifle, džínsy s popruhmi

Sponzorovanej odkazy:

Lacláče nikdy nevyjdú z módy! Je to jeden z kúskov must have, čo by mala mať každá žena v šatníku a pokiaľ možno ich nikdy nevyhadzovať. Likvidácia tohoto módneho kúsku by vás totiž neskôr mohla veľmi mrzieť. Trendy deväťdesiatych rokov sa vracajú…

Traky sa skôr používali najčastejšie ako pracovný odev. Opravára alebo záhradníka v montérkach si iste vybavuje každá z nás. A ako to tak býva, v módnom svete sa človek inšpiruje čímkoľvek, a preto aj tento pracovný odev inšpiroval a neustále inšpiruje veľa návrhárov, bloggerov a milovníkov módy. Traky alebo popruhy na nohaviciach, kraťasoch či sukniach z tohto oblečenia robia neobyčajný kúsok. Stačí už len pár doplnkov a maličkostí a razom je z vášho outfitu vysoko módna záležitosť. Poďme sa inšpirovať, s čím všetkým sa dajú lacláče nosiť a kombinovať.

S ČÍM ICH NOSIŤ A KOMBINOVAŤ

Záleží na každej z vás, čo preferuje – či traky so sukňou, nohavicami alebo kraťasami. Lacláče so sukňou vyzerajú výborne s nadkolienkami alebo podkolienkami a crop topom (top v dĺžke nad pupok). Takto sa to nosilo v deväťdesiatych rokoch a teraz je to trendy znovu akurát v novom kabátiku. Ak preferujete klasické džínsy obľúbeného strihu, stačí si k nim obliecť tričko s komiksovým motívom alebo obľúbenou postavičkou, náramky na ruku a topánky na podpätku a verte, že zažiarite. Nebojte sa kombinovať navzájom kúsky oblečenia, ktoré sa vám na prvý pohľad zdajú ako nekombinovateľné. Proste ich oblečte a sama posúďte, či v tom vyzeráte dobre alebo nie. Keď je ešte teplé babie leto, oblečte kraťasy s trakmi. jednofarebné klasické tričko alebo napríklad s prúžkami vám dodá šmrnc a šibalský nádych. Pritom sú to klasické a veľmi praktické kúsky šatníka, ktoré majú najmenej milión využití. Do ruky si zoberte obľúbenú kabelku a tenisky a vyrazte do mesta alebo na prechádzku so psom. Buďte svojská a buďte kreatívna. Móda vás musí baviť!

Zdroje: www.asos.com , www.nastygal.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.