Neváhajte! Zľavy na plavky 2013!

Neváhajte! Zľavy na plavky 2013!

9. augusta 2013, plavky, dámske plavky, zľavy, zľavy 2013, výpredaje, letné výpredaje, Tezenis, Calzedonia, Tally Weijl

Sponzorovanej odkazy:

Na nákup plaviek nie je nikdy neskoro, a rozhodne nie ani teraz, takmer v polovici prázdnin. Naopak, teraz máme možnosť zaobstarať si plavky, po ktorých sme možno v obchode dlhšiu dobu pokukovali, ale ich cena sa nám zdala predsa len trochu vyššia. S letnými výpredajmi a zľavami však tento problém mizne a cenovky vyzerajú oveľa sympatickejšie. Do ktorých obchodov teda pre krásne plavky s priaznivými cenami zájsť?

Calzedonia

Za návštevu rozhodne stojí obchod značky Calzedonia, v ktorom nájdete nielen veľa plaviek, ale aj ostatného plážového oblečenia. Plavky sa držia najnovších trendov a hitov, medzi ktorými nechýbajú metalické farby, flitre, aztécke vzory či digitálna potlač. Zároveň sa však jedná o veľmi kvalitné talianske kúsky, ktoré vám môžu robiť spoločníkov aj pre budúce prázdniny.

Tezenis

Značka Tezenis ponúka o niečo hravejšie, veselšie a mladistvejšie plavky ako Calzedonia a oslovia tak predovšetkým dievčatá. Pestré prúžky, bodky, camouflage potlač, sladké pusinky, ale aj čierne jednoduché bikiny vás môžu osloviť v obchodoch Tezenis a rovnako tak aj veľká škála najrôznejších strihov, z ktorých si potom môžete vybrať tie, ktoré najviac zalichotia vašej postave.

Tally Weijl

Obľúbený obchod Tally Weijl, ktorý sa venuje skôr oblečeniu, do svojej kolekcie tiež zaradil niekoľko plaviek a aj tie teraz lákajú zaujímavejšou cenou. Plavky Tally Weijl sa vyznačujú výraznými farbami, ako je oranžová, zelená, žltá či ružová a tiež hravosťou, ktorá je reprezentovaná pestrofarebnými prúžkami a bodkami. Chýbať nemôže ani sexy leopardí vzor a najrôznejšie zdobenie v podobe kamienkov a riasenia vyzdvihujúceho ženskosť.

Zľavy na plavky ale určite nájdete aj v mnohých ďalších obchodoch, vrátane tých internetových. Za cenu, za ktorú by ste si pred sezónou kúpili plavky jedny, teraz môžete zohnať s trochou šťastia plavky hneď dvoje, takže určite neváhajte!

Zdroje: www.calzedonia.it , www.tezenis.it , www.tally-weijl.net , Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii zľavy a výpredaje oblečenia.