Fashion trend: Sukňa alebo nohavice? Oboje!

Fashion trend: Sukňa alebo nohavice? Oboje!

15. augusta 2013, aztécke motívy, široké nohavice, sukne cez nohavice, skirt over pants, nohavice, sukne, fashion trend, leto 2013, Chanel, kvetinové vzory, zvieracie vzory

Sponzorovanej odkazy:

Pre tie, ktoré sú stále nerozhodné a nevedia, či zvoliť nohavice alebo sukňu, módny priemysel vymyslel fintu a spojil oboje do jedného. V minulej sezóne, presnejšie povedané v sezóne jeseň /zima 2012, popredné svetové módne značky predviedli na svojich mólach veľmi zaujímavú vec. Modelky sa producírovali v nohaviciach, cez ktoré mali ešte oblečenú sukňu. Tomu ja hovorím poriadne vrstvenie! Z týchto značiek môžem menovať napríklad Louis Vuitton, Prada, Marc Jacobs, Chanel, Roberto Cavalli a mnoho ďalších menej známejších. Modely sa, až na určité špecifické znaky módnych návrhárov, vôbec nelíšili. Výsledok bol u všetkých rovnaký. Pozrite sa na trailer z módnej prehliadky značky Chanel fall / winter 2012/13. Nielenže vás dostane prostredie, kde sa prehliadka odohrávala a neskutočne dlhé mólo, ktoré museli modelky na vysokých podpätkoch zdolať, ale aj trend – skirt over pants.

Možno to mnohých z vás neprekvapilo, pretože poznáme módny trend, ktorý je úplne bežný a to je sukňa + legíny. V mnohých prípadoch v obchode nájdete u legín rovno pripnutú sukňu, ktorá k nim evidentne pasuje a oboje sa predáva ako komplet. Avšak v dnešnej dobe už ženy alebo skôr dievčatá obliekajú legíny spoločne s krátkymi tričkami bez akejkoľvek sukne a legíny v ich modeli zastávajú funkciu nohavíc. Zaiste viete o čom hovorím, pretože módne outfity niektorých dievčat sú neuveriteľné.

Teraz už sa konečne dostávame k tomu najdôležitejšiemu, a to sú (ako to len nazvať) sukňové nohavice či nohavicové sukne. Proste a jasne nohavice s veľmi širokými nohavicami, ktoré na vás pôsobia, akoby ste mali obliekať sukňu miesto nohavíc. Tohto módneho kúsku existuje veľa druhov. Môžu byť jednofarebné, so vzormi, dlhé aj kratšie.

Jednofarebné sukňové nohavice sú oveľa častejšie, aj keď momentálnym trendom sú výrazné znaky na všetkých typoch oblečenia. Ďalšou ich výhodou je možnosť kombinácie. Predsa len sa lepšie zháňajú topánky, módne doplnky a šperky k jednofarebným kúskom oblečenia než k viacfarebným.

Zvieracie znaky, aztécke aj kvetinové motívy, tak aj toto sa na nohaviciach s extra širokými nohavicami objavuje. V tomto prípade sa dajú spojiť dva módne trendy v jeden. Často tiež znaky na „sukňových nohaviciach“ vytvárajú nejaké obrazce a pri správnom držaní tela (státie rovno, nohy pri sebe) z nich možno mnohé vyčítať.

Zdroje: www.polyvore.com www.youtube.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.