Zľavy v Zara - raj pre milovníkov módnych trendov

Zľavy v Zara - raj pre milovníkov módnych trendov

14. augusta 2013, zľavy Zara, výpredaj Zara

Sponzorovanej odkazy:

K prázdninám neodlučiteľne patrí obdobie zliav. Užívame si ich ako u nás, tak pri výletoch do zahraničia. Stavím sa, že každý módny nadšenec neprehliadne najmä zľavy v obchodoch značky Zara. Svieža móda v duchu aktuálnych trendov za priaznivé ceny. Ale koho by nejaká tá zľava predsa len nepotešila.

Možno ste ešte nedávno váhali nad módnym výstrelkom v predajni Zara a potom ste si povedali, že je to málo parády za veľa peňazí. Dobre poznám tie ťažké úvahy, či daný kúsok vôbec znosíte a že sa mi k niečomu hodí. Neskôr príde ešte komplikovanejšia situácia, kedy bezradne pozerám do plnej skrine, ale nemôžem v nej nájsť dostatočne originálny kúsok. Siahla som si do svedomia a hneď na to si prezrela zľavy Zara pre toto leto. Áno! Zoznámte sa – moje must-have tipy zo zľavových kúskov značky Zara.

Na začiatku sezóny som v zahraničí narazila na úžasné sako z brúsenej kože zakončené strapcami. Absolútny originál, ktorý sa dá perfektne skombinovať s džínsami aj šortkami. Viem si ho tiež predstaviť cez šaty. Bola to láska na prvý pohľad, ale cenovka vtedy zvíťazila a ja som odišla domov s prázdnou. Teraz (čuduj sa svete) sa tento skvostný kúsok nachádza v zľave takže – MUST-HAVE!

Musím povedať, že žltá zrovna nepatrí medzi moje srdcové farby. Avšak keď som uvidela sýto žlté šaty Zara s jedinečnými prestrihmi na chrbte, podlomili sa mi kolená. Navyše cena je v súčasnej obe viac než priaznivá.

Medzi moje ďalšie tipy patria asymetrické tričká Zara. Voľné strihy stále frčia a sú nesmierne pohodlné, obzvlášť pri vysokých teplotách, ktoré panujú posledným dňom. Ceny začínajú na krásne sume 8 eur.

Čo by to bolo za outfit, keby ho nezdobili topánky? Ja odporúčam tieto:

Nezabudnite sa v Zare pozrieť na niektoré z báječných nohavíc – vzorované, farebné, harémky aj so zníženým sedom, iste svoj štýl objavíte.

Samozrejme nechcem zabudnúť ani na pánov. Budem sa trošku opakovať, ale žltá farba v podaní značky Zara je úplne exkluzívna. Z pánskych zliav vyberám sýto žlté nohavice, v ktorých sa rozhodne v dave nestratíte.

Každý, kto chce držať krok s módnymi trendmi, by mal mať v šatníku niektorý z floral kúskov. Kvety tento rok frčia, a tak sa páni tiež nebojte výraznej zmeny.

Medzi ďalšie must-have kúsky zaraďujem denim košeľu so vzormi. Konečne niečo netradičné a bez konvencií.

Zlákal vás niektorý z originálnych kúskov? Tak vyrazte čo najskôr uloviť váš vysnívaný originál.

Zdroj: www.zara.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii zľavy a výpredaje oblečenia.