Letné výpredaje a zľavy pre rok 2013

Letné výpredaje a zľavy pre rok 2013

18. júla 2013, letné výpredaje 2013, zľavy 2013, zľavy

Sponzorovanej odkazy:

Leto so sebou prináša čarovný čas dovoleniek, predĺžených víkendov a slnečných dní. Na druhú stranu prichádza pre mnohých túžobne očakávané obdobie zliav a výpredajov. Reklamné letáky sa plnia akčnými ponukami od výpredajov oblečenia cez potraviny až po elektroniku. V nákupnej eufórii často nakupujeme bezhlavo všetko, čo nám príde pod ruku – predsa len, keď je to v zľave, musíme to mať. Čo by ste povedali tomu, ušetriť peniaze za hlúposti a nakúpiť ozaj len to, čo naozaj využijeme?

Cesta k úspechu je pomerne jednoduchá. Doporučujem obhliadnuť dobre situáciu. Prečítať akcie na internete, stráviť popoludnie v nákupnom centre a predovšetkým zistiť, čo presne chceme kúpiť. Najčastejšie nakupujeme v letných zľavách oblečenie. Urobme si spoločne menší prehľad s kúskami, ktoré sú trendy a ktoré sa zaiste oplatí v období zliav kúpiť.

Výpredaj obuvi – skvelé ceny v predajniach Baťa

Ako typickú ženu ma zaujíma najprv výpredaj topánok. Nechcem sa podriadiť iba cene, ale kúpiť za pekné peniaze aj kvalitnú obuv. A tak moje kroky nevedú nikam inam, než do predajní Baťa. Zľavovú ponuku si môžeme prezrieť aj na internete, čo má veľkú výhodu. V letnej akcii vyberám predovšetkým žabky a papuče. Ceny sa pohybujú viac ako priaznivo od 8 eur vyššie. Takto zakúpime dámsku aj pánsku plážovú obuv či papuče pre bežné nosenie do mesta.

Ďalej ma zaujala pánska časť obuvi, u Baťu nazývaná ako vychádzková. Tu sa ukrývajú kožené desert boots za skvelé ceny.

V zľave si môžeme občas dopriať aj niečo úplne originálne, čo neužijeme síce každý deň, ale ako výrazný kus sa to v našom šatníku nikdy nestratí. U mňa víťazia lodičky s trendy podpätkom.

Letné zľavy Bershka

Páni, ktorí si potrpia na štýlové obliekanie, by mali zvážiť návštevu módnej značky Bershka. V zľave sú mikiny, bundy alebo zaujímavé vestičky. Aj keď to momentálne vonku na bundu toľko nevyzerá, určite po nej na jeseň vďačne siahnete.

V obchodoch Bershka tiež prepukli letné výpredaje doplnkov. Zájdite si urobiť radosť, dámy, a kúpte si jeden z originálnych náhrdelníkov.

Letné zľavy 2013 prenikli aj do sveta kozmetiky a parfumov. Avšak ak často cestujete, určite navštívte letiskové priestor duty free. Výpredaj oblečenia i obuvi nájdeme v každom obchodnom centre aj menšom kamennom obchode. Vyhliadnite si niektorý fabion trend tohto leta a hurá na nákupy.

Zdroj: www.bata.cz , www.bershka.com , thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii zľavy a výpredaje oblečenia.