Všetky možné dĺžky a farby / Letné šaty Tally Weijl

Všetky možné dĺžky a farby / Letné šaty Tally Weijl

17. júla 2013, Tally Weijl, šaty, letné šaty, kolekcia, dámske šaty, mini šaty, sexy šaty, maxi šaty, midi šaty, high-low šaty, asymetrické šaty

Sponzorovanej odkazy:

Šaty patria k najpríjemnejším kúskom oblečenia, aspoň to platí v lete, kedy dávame prednosť oblečeniu čo najvzdušnejšiemu a najľahšiemu. Tento rok určite problém so zháňaním šiat nebudete musieť riešiť. Nosia sa totiž krátke, dlhé aj midi, a pribudli k nim aj asymetrické, či high-low šaty, ktoré sú vpredu kratšie, než v zadnej časti. Všetky tieto druhy šiat má v ponuke aj obľúbená, mladistvá a sexy značka Tally Weijl, ktoré sa pre tohtoročnú sezónu zamerala na rafinované detaily a pozornosť priťahujúce strihy.

Mini šaty

V ponuke značky Tally Weijl ľahko prevažujú šaty v dĺžke mini. Majú mnoho podôb – môžu byť romantické, v bielej farbe zdobené volánmi či čipkou, v drsnejšom štýle ušité z vyšisovaného denimu, alebo v pestrých farbách a potlačiach, napríklad posiate palmami. Trend šiat z džínsoviny tento rok určite nezabudnite, jedná sa o veľký hit! Ak by sa vám tento trend však zdal trochu nepraktický práve z dôvodu horúceho počasia, skúste obliecť šaty s denimovým vrškom a vzdušnú bavlnenú sukňu.

Maxi šaty

maxi šatách ako ďalšiemu súčasnému trendu určite nemusíme pochybovať, a tak je jasné, že sa pár týchto kúskov vyskytuje aj v kolekcii Tally Weijl. Maxi šatám pristanú výrazné potlače, a tak ich táto značka obliekla do kože leoparda či abstraktných vzorov.

Asymetrické a high-low

Ako už je naznačené v úvode, tento rok sa na módnom poli darí aj šatám, ktoré nemajú jednotnú dĺžku. To im pochopiteľne dodáva na zaujímavosti a jedinečnosti. Značka Tally Weijl sa, ako sa zdá, do asymetrických a high-low šiat zamilovala a venovala im podstatnú časť svojej letnej kolekcie.

Rovnako ako vlani sú šaty spestrené najrôznejšími prestrihmi, volánmi, zipsami, zdobenými ramienkami, kamienkami, opaskami a gombíkmi, ktoré oživujú a dopĺňajú výsledný efekt. Bola by určite škoda nevyužiť súčasných zliav a ešte jedny šaty do skrine si nekúpiť, nemyslíte?

Zdroj: www.tally-weijl.net

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.