Oakley slnečné okuliare

Oakley slnečné okuliare

19. júla 2013, Oakley slnečné okuliare, slnečné okuliare pre športovcov, slnečné okuliare pre snowboard

Sponzorovanej odkazy:

Slnečné okuliare patria k úplne bežným doplnkom, ktoré sú navyše úplne ľahko dostupné. Rovnako ako u ostatných doplnkov, aj tu bojujeme s voľbou kvalita verzus kvantita versus dizajn či cena. Značke Oakley sa podarilo toto večné zvažovanie ľahko vyriešiť. Slnečné okuliare Oakley si zamilujete na prvý pohľad, a to doslova.

Zrejme ako väčšina žien zohľadňuje v predovšetkým dizajn. Ak sa mi podarí nájsť produkt, ktorý spája dizajn, kvalitu a praktickosť, som úplne nadšená. A práve okuliare Oakley sú jedným z mojich veľkých módnych objavov. Možno aj vy poznáte túto značku ako značku športových okuliarov. Vídame ich na očiach vrcholových športovcov – snowboardistov alebo bežcov. Špeciálne vyvinuté okuliare s prepracovanými parametrami totiž spĺňajú všetky náročné podmienky športovcov. Rafinovaný dizajn už je len akýmsi vyvrcholením práce tímu dizajnérov, technológov, ale aj samotných športovcov.

Hľadáte okuliare pre zimné športy, na bicykel alebo na bežné nosenie? Áno, Oakley má skutočne všetky typy v precíznom vyhotovení. Dámske slnečné okuliare sú navrhnuté podľa trendov a zároveň stále dodržiavajú vysokú kvalitu spracovania. Samozrejmosťou je pritom vždy sto percentná UV ochrana.

Sama som niekoľko typov okuliarov vyskúšala a naozaj sedia neuveriteľným spôsobom. Možno sa vám bude zdať, že ich až príliš vychvaľujú. Avšak okuliare potrebujem každý deň a len máloktorý typ mi sedí. V predajni Oakley (v zahraničí) som si pripadala ako Alenka v ríši divov. Moderný dizajn si ostatne pozrite sami. Niektoré modely sa inšpirujú štýlom 80. rokov a iné zasa dbajú na rýdzo aktuálne trendy tvary. Športové okuliare sa primárne držia technických parametrov, napriek tomu sú dizajnovo spracované na tej najlepšej úrovni.

Športovci ocenia OAKLEY Airbrake vytvorené pomocou špeciálnej technológie umožňujúcej rýchlu výmenu šošoviek. Tento typ zrejme najviac ocenia tí, ktorí sa v zime pohybujú na svahu. Uznajme, že sa tu svetlo počas dňa premieňa neuveriteľnou rýchlosťou.

Zdroj: www.shopstyle.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii doplnky a slnečné okuliare.