Fashion trend: Plavky so strapcami

Fashion trend: Plavky so strapcami

12. júla 2013, dámske plavky, plavky so strapcami, trendy plavky, plavky leto 2013

Sponzorovanej odkazy:

Je mnoho dôvodov, prečo my ženy potrebujeme každý rok nutne nové plavky. Väčšinou sa nám opotrebujú v rámci dovolenky pri mori alebo sme ich záhadne niekde zabudli. Občas ich zožral pes alebo nám ukradli z bielizeň zo šnúry. V lete 2013 už nemusíte hľadať výhovorky. Plavky so strapcami sú úplne originálnym a trendy prvkom, ktorý vo vašom šatníku chýbať nesmie. Spomínam si na dobu zhruba tri roky späť, kedy sa objavovali na pultoch tielka so strapcami, šaty i kabelky. Potom sa na ne opäť na malú chvíľu pozabudlo, a tento rok sa bujaro vracajú v podobe dámskych plaviek so strapcami.

Priznám sa, že som ešte nevidela jednodielne plavky so strapcami, avšak na internete som našla prekvapivé množstvo zaujímavých inšpirácií. Ak sa mi kedy zdali byť jednodielne plavky trochu nudné, potom toto tvrdenie odvolávam v plnej platnosti. Jednodielne plavky ozdobené kratšími aj dlhými strapcami, ktoré sú navyše často dozdobené perličkou, vyzerajú perfektne. Dokážem si predstaviť skvelý outfit k moru v podobe takýchto plaviek, dlhej vzdušnej sukne a veľkého klobúka.

Verili by ste, že plavky môžu mať naozaj hlboký výstrih? Tento model je úplne skvostný – výstrih, nežná farba, dozdobenie pásikom. Škoda len, že také plavky vyžadujú pevné poprsie, čo nie všetky z nás vlastnia.

U dvojdielnych plaviek so strapcami zdobia predovšetkým vrchný diel plaviek. Vzniká tak rafinovaný look, ktorému len máloktorý muž odolá. Môžem potvrdiť z vlastných slov mojich priateľov, ktorí si nemusia dávať pozor, keď slečne hľadia zasnene na poprsie, vždy vraj môžu povedať, že ich zaujali pohybujúce sa strapce.

Čo ale neprehliadne rozhodne nikto, sú plavky s extra dlhými strapcami, ktoré presahujú až cez spodný diel plaviek. Niečo takto originálneho sa často nevidí. Ťažko povedať, do akej miery je taký model praktický. Priznajme si, že na opaľovanie to práve ideálne nie je.

Ako sa vám páčia plavky so strapcami? Odvážite sa tento rok k zmene? Ak sú na vás príliš výrazné, môžete tiež vyberať z veľkého množstva plážových tuník so strapcami.

Zdroj: www.asos.com , thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii plavky.