Ozdobte svoje ruky / Náramky pre leto 2013

Ozdobte svoje ruky / Náramky pre leto 2013

7. júla 2013, náramky, náramok, trendy, leto 2013, bavlnkové náramky, farebné náramky, doplnky, šperky, bižutéria

Sponzorovanej odkazy:

Premýšľate, čím doladiť a oživiť váš obľúbený letný outfit? Odpoveď je tento rok jednoduchá – náramky! Hŕba farebných a veselých náramkov na vašich rukách je v lete 2013 veľkým trendom a pomôžu vám dodať vášmu letnému looku tú pravú letnú šťavu!

Fascinujúce farby

Najväčším trendom v oblasti náramkov sú farby, ktoré okamžite pritiahnu pohľady všetkých. V tomto ohľade sa najlepšie ponúkajú neónové farbičky. Doplniť nimi môžete čierny overal, ktorý vďaka nim získa na zaujímavosti, ale aj pestré šaty a tielka! V obchode tak siahnite po vibrujúcich odtieňoch žltej, oranžovej či zelenej, ktoré spolu navyše krásne ladia.

Symboly ako trend

Ďalšou možnosťou, ako nosiť náramky, je ich prostredníctvom vyjadriť seba samého, napríklad za pomoci symbolov. Kríž, ležatá osmička značiaca nekonečno, vtáčik, alebo aj „obyčajné“ srdiečko či mašlička – záleží len na vás, aký zo symbolov vás najlepšie vystihuje.

Rock & Punk

Nielen oblečenie, ale aj šperky vrátane náramkov sa tento rok nechali inšpirovať drsným svetom rocku a punku a požičali si niektoré ich prvky. Náramky tak môžu zdobiť cvočky, ostré hroty alebo napríklad lebky.

Návrat bavlniek

Určite si pamätáte doby, kedy ste za pomoci bavlniek, uzlíkov a spínacích špendlíkov vytvárali náramky najrôznejších farieb a vzorov. A ako všetci vieme, doby sa vracajú a bavlnkové náramky sú opäť v móde. Nápadité vzory môžu oživovať vpletené kamienky, korálky a ďalšie prvky.

Čím viac, tým lepšie

Ako už je naznačené v úvode, vaše ruky tento rok v lete rozhodne nemusí zdobiť jeden decentný náramok. Naopak, po vzore hesla čím viac, tým lepšie, na ruky navlečte náramkov, koľko sa vám len zapáči. Pýtate sa, kam pre tieto trendy náramky zájsť? Keďže sa jedná o veľký hit, ponúka veselé a rôznorodé náramky snáď každý obchod s oblečením. Istotou potom sú obchodíky zamerané priamo na bižutériu, ako napríklad Claire 's alebo I am.

Zdroj: www.bershka.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii doplnky a šperky a hodinky.