Diamantové šperky neboli nikdy dostupnejšie!

Diamantové šperky neboli nikdy dostupnejšie!

15. júla 2013, snubné prstene, diamantové šperky, zlaté šperky

Najdokonalejším doplnkom každej ženy je jednoznačne šperk. A podobne ako v oblečení, tak aj trendy v šperkoch sa každoročne obmieňajú. Najznámejšie módne značky a návrhári dnes pripravujú kolekcie trendy módneho oblečenia, ktorých súčastou je aj obuv, modne doplnky, šperky či parfémy. Vyzerať „ako z módneho časopisu“ preto nebolo nikdy jednoduchšie a dostupnejšie.

Zlato stále v kurze?

Aj vy sa v duchu pýtate či su zlaté šperky stále moderné? Určite! Zlaté náušnice či prsteň sú stále symbolom luxusu, jemnosti, vybraného vkusu a najvyššej elegancie. Ak sa práve chystáte na nákup nového zlatého šperku pre svoju partnerku či manželku, nechajte sa inšpirovat najnovšími kolekciami zlatých šperkov a navštívte najoblúbenejšie internetové zlatníctvo na Slovensku, zlaníctvo Izlato.sk. Spoločnost prevádzkuje aj jednu kamennú predajňu v nákupnom centre MAX v Poprade.

V ponuke zlatníctva Izlato.sk nájdete klasické i extravagantné modely zlatých retiazok, náhrdelníkov, náramkov, prsteňov i náušníc za exkluzívne internetové ceny. Samozrejmosťou je doručenie kuriérom, darčekové balenie, čistiaca handrička zdarma pre každého zákazníka. Ešte stále váhate?

Mňa na prvý pohlad zaujali zlaté dievčenské náušnice s modrým kvietkom, veľmi elegantný dámsky zlatý prsteň s perlou a exluzívna zlatá súprava Neonero, pre skutočne náročných zákazníkov.

Aby sme neopomenuli ani pánov, veľmi pestrý a lákavý je výber pánskych zlatých prsteňov. Unikátny je model s motívom šachovnice či populárnej značky automobilov.

Diamanty su večné..

To, že diamanty sú večné prehlasovala aj ich velká milovníčka, Liz Taylor, ktorá vlastnila niekoľko neskutočne skvostných kúskov. Kráčajte s dobou a vyberajte si jedinečné diamantové šperky online ešte dnes. Medzi obľúbené a najpredávanejšie modely zlatníctva Izlato.sk patrí nádherný snubný prsteň briliantový prsten Marquis, vyrobený zo 14– karátového žltého zlata a obsahuje celkom 13 diamantov s briliantovým brusom.

Ďalej potom diamantové modely zlatých srdiečkových náhrdelníkov s diamantmi, alebo zlatých diamantových príveskov.

Zdroj: www.izlato.sk

Autorom článku je Andrea M.. Článok nájdete v kategórii doplnky a šperky a hodinky.